FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Super sąžiningų prekių mišrūs padėklai – užsitikrinkite sau bestselerį sėkmingam rudens ir žiemos verslui


Nepraleiskite šio geriausio produkto su išradingais naujais produktais ir tendencijomis tiesiai iš IAW mugės!



Tai ne „Amazon“ grąža, o dabartiniai geriausi prekių ženklai, su kuriais ir jūs galite sėkmingai prekiauti ir pradėti gerą pradžią.


Mūsų naujieji padėklai, kuriuos gauname tiesiai iš mugės, susideda iš produktų sričių buitis – technika – apdaila ir būtent šios 3 prekių kategorijos yra tiesiog tobulos ateinančiam sezonui.


Nepriklausomai nuo to, ar turite internetinę parduotuvę, ar specialių prekių turgų, šie padėklai taip pat turėtų būti labai svarbūs sendaikčių turgaus pardavėjui.

Žinoma, galime pasiūlyti ir pigesnių padėklų, tačiau visiems turėtų būti aišku, kad su 200-300 ar 400 eurų tikrai daug nesitiki, jei ieškote A prekių.


Su mūsų mugės padėklais jūs gaunate prekių, kurias galima parduoti beveik visus metus, o ne tik trumpam sezonui.



Yra tik 33 paletės ir šios paletės šiais metais nesugrįš šiame puikiame derinyje, todėl geriausia jas įsigyti dabar.


Turite 3 metų gamintojo garantiją visiems mūsų mugės padėklų elektriniams prietaisams!


Galime Jums pasiūlyti visiškai nebrangų siuntimą per mūsų ekspedijavimo agentūrą – tik 69 eurai už padėklą.






Tai jūsų galimybė jau dabar apsirūpinti rudens/kalėdinio apsipirkimo sezono pradžia. Kiekvienas, kuris ilgą laiką dirba mažmeninėje prekyboje, žino, kad sunkiais laikais visada daug investuojama į namus ir vaikus. Žmonės nori, kad namuose būtų patogu ir jauku. Mūsų padėklai yra spalvingai sumaišyti su puikiais buities ir (arba) apdailos kategorijų gaminiais, todėl yra visiškai tinkami esamai situacijai / laikui. Daugiausia įtraukiami straipsniai, kurių pardavimo kainos ne didesnės nei 10–30 eurų, o tai tiksliai atspindi dabartinį epochą. Paprastai ant mūsų mišrių padėklų dažniausiai būna A prekės, bet visada gali būti, kad čia ir nedidelė dalis B prekių gali būti įtraukta. Atkreipkite dėmesį, kad mūsų nuotraukos yra pavyzdiniai padėklų, kuriuos jau pardavėme, nuotraukos, kadangi beveik kasdien gauname naujų prekių, ne visi padėklai yra fotografuojami.



Deja, surinkimas šiuo metu neįmanomas dėl logistinių ir personalo priežasčių. Siekdami sutaupyti, kad galėtume Jums pasiūlyti labai pigias prekes, savo padėklus visada sandėliuojame tiesiogiai mūsų ekspedijavimo įmonėje aukštame sandėlyje, kuri taip pat siunčia padėklus tiesiai Jums. Tai leidžia mums sutaupyti personalo išlaidas ir perleisti kainos pranašumą tiesiai jums.



Kaip aprašyta pasiūlyme, siuntimas Vokietijos viduje tik 69 eurai už padėklą.Pagal pageidavimą galime siųsti ir į kitas Europos šalis.


Pradėkite dabar, ši akcija galioja tik kol yra prekių!



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.