FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
13 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Kvepalai: 26%, Glantier Silky Heaven

Uoslės grupė: gėlių-chypre

Pagrindinės natos: apelsinų žiedai, jazminas, vanilė

Šilkinis dangus yra dangiškas kūrinys, su gėlių ir chypre natomis, paryškintomis vanilės saldumu. Kvapas skirtas šiuolaikinei moteriai, kuri naujovių ir romantizmo kontrastą laiko viliojančiu pojūčių žaismu.

Nuo pat pirmųjų sekundžių kvepalai džiugina koketišku gaivaus bergamočių šokiu, suporuotu su sultinga oranžine spalva. Aromatinga širdis rezonuoja su subtilios rožės natomis, viliojančiais jazminais ir subtiliais apelsinų žiedais. Rytietiškas pagrindas, kuris yra egzotiškas pačiulis, kreminis krevetė ir saldi vanilė, kaip ir viliojanti gražios moters išvaizda, neleidžia to pamiršti ilgą laiką.

"Silky Heaven" yra jausmingas kūrinys, sukurtas iš meilės gražiems kvapams, išreikštas išskirtinių moteriškų kvepalų su auksinėmis dalelėmis pavidalu. Tai ne tik įspūdinga kompozicija, kupina harmoningų kontrastų, bet ir įspūdingas interjeras dėl skysto šilko poveikio. Viliojantis aromatas apgaubia kūną ir palieka subtiliai spindintį auksinį švytėjimą ant odos. "Silky Heaven" buvo gaminamas Lenkijoje iš aukštos klasės prancūziškos kompozicijos, importuotos iš žydinčio Provanso, iš pačios Grasse regiono širdies, kuri tarp parfumerių garsėja kaip tobuliausių kvapų esencijų lopšys. Kvepalai pasižymi labai dideliu kvapiųjų aliejų kiekiu, net 26%, o tai garantuoja nepaprastą aromato ilgaamžiškumą, kuris ilgai išlieka ant odos, ir nepaprastą jos projekciją.

Kvapų natos
Viršutinės bergamočių ir apelsinų natos

Širdies natos: rožė, jazminas, apelsinų žiedai

Pačiulio, krevetės, vanilės bazinės natos



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.