FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
17 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Druskos kūno šveitiklis 500 su "Glantier 500 Chypre" kvapu ir "Fruity Perfume" yra jūsų mėgstamo aromato ir unikalios šveičiamosios formulės derinys. Geriausias būdas išlyginti odą ir suteikti pojūčiams tikrą aromatinę šventę. "Glantier" šveitiklis yra ne tik puikus šveitimas, bet ir drėkina bei apsaugo.

Mūsų produktas rekomenduojamas visų tipų odai, ypač sausai ir į keratozę linkusiai odai, prižiūrėti. Tai pagerina odos išvaizdą ir būklę, tuo pačiu kartą ir visiems laikams pašalina sausumo ir sandarumo jausmą.

Remiantis natūralia lenkiška akmens druska iš "Kłodawa" kasyklos, ji puoselėja ir praturtina namų SPA ritualą. Pajuskite ilgai laukto savaitgalio atsipalaidavimą šurmuliuojančiame Milano mieste!

Kvapas: 500

Talpa: 300 g

Gausybė veikliųjų medžiagų
"Glantier" druskos kūno šveitiklis gausu specialiai parinktų veikliųjų medžiagų, tokių kaip:

-Afrikinis sviestmedis

- vynuogių sėklų aliejus

- aviečių sėklų aliejus

- abrikosų kauliukų aliejus

-vitaminas E;

Maitina odą & stimuliuoja pojūčius
Be veikliųjų medžiagų gausos, kiekviena mūsų kūno šveitimo porcija skleidžia viliojantį "Glantier 500" kvepalų kvapą. Juodųjų serbentų, jausmingos frezijos ir aromatingos gegužės rožės natos apgaubs jus savo elegancija ir intensyvumu.

Pajuskite, kad jūsų oda sugeria ne tik naudingus ingredientus, bet ir kiekvieną nuostabaus aromato lašą, sukurdama subtilų ir ilgalaikį aromatą, kuris lydės jus visą dieną.

Mūsų kūno šveitiklis 500 yra nepakeičiamas produktas grožio mėgėjams, norintiems kasdienę priežiūrą derinti su unikaliu mėgstamų kvepalų kvapu.

Sukurkite neįkainojamas prabangos akimirkas sau, palikdami odą šilkinę, lygią ir kvapią.

Kaip naudotis
Užtepkite nedidelį kiekį produkto ant drėgnos odos ir švelniai masažuokite kūną. Tada nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite 1-2 kartus per savaitę.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.