FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
8 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Jodas yra skydliaukės "maistas", kuris reguliuoja energijos suvartojimą mūsų organizme per hormonus. Mums reikia jodo specialiai tinkamam maistinių medžiagų, cukrų, riebalų ir baltymų metabolizmui. Jodas svarbus psichologinei savijautai, tinkamam kūno temperatūros reguliavimui ir odos sveikatai.

Jodo ieško žmonės, kurie daugiausia dėmesio skiria:
- Psichinė savijauta - Energijos sąnaudos organizme
- Normali skydliaukės funkcija

- Tinkama maistinių medžiagų, cukrų, riebalų ir baltymų apykaita

Turinys: Užpildas (ryžių miltai), augalinė kapsulė iš hipromeliozės, užpildas (ryžių miltai), pridėtos medžiagos: silicio dioksidas, jodas, kalis.

Pakuotės pastaba: Maisto papildas. Produktas nepakeičia subalansuotos ir įvairios mitybos. Laikyti sausoje, ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Gamintojas neatsako už jokią žalą, atsiradusią dėl netinkamo naudojimo ar laikymo. Geriausias tinkamumo vartoti terminas, nurodytas ant pakuotės.

Alergenai: produkto sudėtyje nėra Europos Parlamento ir Tarybos reglamento (ES) Nr. 1169/2011 su pakeitimais II priede išvardytų alergenų.

GMO: produktas atitinka reglamentų (ES) 1829/2003 ir 1830/2003 reikalavimus, jo sudėtyje nėra GMO ir jis nebuvo pagamintas iš genetiškai modifikuotų žaliavų.

Jonizacija: produktas nebuvo apdorotas jonizuojančiąja spinduliuote, kaip apibrėžta Europos Parlamento ir Tarybos direktyvoje 1999/2/EB su pakeitimais, padarytais Reglamentu (ES) Nr. 1137/2008.

Produkcija yra sertifikuota ISO 22000: 2018



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.