FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
21 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Grotelių automobilinis laikiklis su Mag Safe 15w įkrovikliu, skirtu iPhone LED PD

11,06 € /vienetas kaina be mokesčio
Užsakau

Minimalus užsakymas
1 vienetų
Esama kiekis
be apribojimų
Šalis
Lenkija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Prekės ženklai
iPhone
SKU:
71563
EAN:
5905601812463

Kontaktas Paskambink

Grotelių automobilinis laikiklis su Mag Safe 15w įkrovikliu, skirtu iPhone LED PD - apibūdinimas

"Mag Safe" automobilio laikiklis su magnetiniu įkrovikliu grotelėms Produkto aprašymas + akcentai

Pagrindinės savybės: Tipas: Magnetinis automobilio laikiklis Montavimo vieta: Oro išleidimo grotelės Įkrovimo galia: 15W / 10W / 7.5W / 5W Maitinimo įvestis: 5V / 2A, 9V / 1.67A, 12V / 1.5A Galia: 5V / 1A, 9V / 1A, 9V / 1.5A Palaikykite greito įkrovimo protokolus: PD & QC 3.0 Įkroviklio įvestis: USB-C foninis apšvietimas: Mėlynas LED Svoris: 99g Magnetinės plokštės matmenys: 6.2cm x 6.2cm Suderinamumas: įrenginiai, palaikantys Mag Safe technologijos tipas: iPhone 12/13/14/15 Apsauga nuo: per didelės temperatūros, per didelės srovės, per didelės įtampos, trumpojo jungimo ir viršįtampio Sertifikatai: CE, FCC, RoHS Įtraukta: automobilio laikiklis, USB-A - USB-C kabelis ~1m
Magnetinis laikiklis Šis gaminys yra pritaikytas ir tinkamas automobilyje esančiam magnetiniam belaidžiam "iPhone" modelių, palaikančių "Mag Safe" technologiją, pvz., "iPhone 12", "13", "14", "15" įkrovimui visose versijose. Pagamintas iš ugniai atsparių medžiagų, magnetinio įkroviklio automobilinis laikiklis yra ne tik patvarus ir atsparus karščiui, bet ir elegantiškai telpa į transporto priemonės vidų. Įkrovimo plokštėje yra mėlynas šviesos diodas, rodantis, kad jis prijungtas prie maitinimo šaltinio ir įkrovimo.
"Mag Safe" laikiklis su įmontuotu belaidžiu įkrovikliu palaiko maitinimo tiekimą (PD) ir greitąjį įkroviklį (QC) 3.0 greitąjį įkrovimą, todėl žymiai pagerėja įkrovimo greitis. Dėl greito belaidžio įkrovimo galios iki 15 W, dabar jūsų iPhone įkraunamas daug greičiau, todėl galite pasiekti aukščiausios klasės našumą.
Įkrovimas žemoje temperatūroje Įkroviklis naudoja intelektualų šilumos išsklaidymą ir greitą įkrovimą net esant šaltai temperatūrai. Gale yra oro išleidimo anga, palaikanti ventiliaciją ir konvekcinį šilumos išsklaidymą. Šis optimalus sprendimas užtikrina efektyvų ir saugų įkrovimą, išlaikant tinkamas prietaiso eksploatavimo sąlygas.
Akumuliatoriaus apsauga: Išmanusis įtampos reguliavimas įkroviklyje suteikia apsaugą jūsų telefono akumuliatoriui. Naudojant tikslų įtampos valdymą, įkrovimo procesas yra optimizuotas, prailginant akumuliatoriaus tarnavimo laiką ir apsaugant jį nuo galimų pažeidimų.
Automobilio magnetinių grotelių laikiklis skirtas tiesioms oro angoms (vertikalioms ir horizontalioms). Jo įrengimas yra labai paprastas. Tiesiog įdėkite laikiklio rutulinę galvutę į magnetinio įkroviklio kardaninį veleną ir įstumkite ją į tinklelį. Prijunkite pridedamą USB laidą prie maitinimo šaltinio (maitinimo įkroviklis nepridedamas) ir būsite pasiruošę! Magnetinį įkrovimą galite naudoti greitai ir patogiai.
Daugiakryptis montavimas su stipriu magnetu: Turėdami stiprų magnetą, turite galimybę montuoti telefoną tiek vertikalioje, tiek horizontalioje padėtyje. Šis sprendimas suteikia naudojimo lankstumą, leidžiantį įkrovimo metu reguliuoti įrenginio orientaciją pagal savo pageidavimus.
Kompaktiškas dydis Magnetinė plokštė, kurios matmenys yra 62 mm x 62 mm, o storis - 11 mm, yra ypač kompaktiškas sprendimas. Kartu su rankena įkroviklis pasiekia 83 mm ilgį, o tai leidžia patogiai ir efektyviai naudoti magnetinio įkrovimo technologiją nešiojamuoju formatu.
Rankenos saugumas Grotelių įterpimo spaustukas buvo naudojamas išplėstoje formoje, pašalinant nerimą, kad rankena netyčia iškris. Saugus ir patikimas laikymas leidžia naudoti mūsų produktą ne tik patogiai, bet ir saugiai, užtikrinant stabilumą bet kokiomis sąlygomis. 1. Silikoninė apsauginė plėvelė nepažeidžia oro išleidimo angos. 2. Pasukama rankena, tinkama horizontalioms ir vertikalioms oro išleidimo grotelėms. 3. Stabilizuojanti rankenos apsauga oro išleidimo grotelėse.
Magnetinio įkroviklio konstrukcija 1. Polikarbonato šilumos izoliacinės plokštės. 2. Stiprūs magnetai. 3. Varinė viela aukštai temperatūrai sumažinti. 4. Išmanieji lustai, užtikrinantys saugų ir greitą įkrovimą.
Stabilus laikymas Dėl stipraus magneto jums nereikia jaudintis, kad telefonas nukris. Nelygūs kalnų keliai, greičio nelygumai ar staigus stabdymas taps lengviau valdomi, išlaikant saugų laikymą.
Įkroviklis turi CE, FCC ir ROHS sertifikatus. ROHS sertifikatas patvirtina, kad produktas atitinka tam tikras kenksmingų medžiagų ribas. FCC sertifikatas patvirtina, kad prietaiso elektromagnetiniai trukdžiai atitinka Federalinės ryšių komisijos patvirtintas ribas.

Dažnai užduodami klausimai Kokie yra pagrindiniai mūsų magnetinio įkroviklio pranašumai?
Mūsų magnetinis įkroviklis siūlo PD ir QC 3.0 15W greitą įkrovimą, išmanų šilumos išsklaidymą ir stabilų laikymą galingo magneto dėka.
Kokie yra magnetinės plokštės su laikikliu matmenys


Mokėjimo būdai

  • Pavedimas
  • Grynais
  • Mokėjimas online
  • Paypal
  • VISA
  • MasterCard

Siuntimo būdai

  • Siuntimas šalyje
  • Siuntimas užsienyje

Kiti didmenininko pasiūlymai

Kiti pasiūlymai šioje kategorijoje

Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.