FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
13 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Grynumas? Edison Vintage Light Bulb [3 pakuotės] – retro lemputė

iš 4,85 € /vienetas kaina be mokesčio
5,05 € nuo 1 iki 249 vienetų
4,85 € nuo 250 iki 500 vienetų

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
250 vienetų
Esama kiekis
499 vienetų
Šalis
Vokietija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Paskutinis atnaujinimas
prieš 9 mėnesius

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

? ??????? & ??????????: E27 lemputę galima įjungti ir išjungti iki 20 000 kartų! Mūsų 4W LED lemputė pakeičia įprastą 40W lemputę ir yra patogi jūsų piniginei! Gintaro spalvos stiklas su ryškiu spalvų ryškumu ir aukštos kokybės LED siūlas sukuria vintažinį-retro stilių!
? ????????? ???????: E27 vintažinė lemputė su E27 lizdu tinka beveik kiekvienai lempai! Jis nemirga ir nemirga, o vos įjungtas skleidžia šiltą šviesą. Jis užpildo svetainę, valgomąjį, miegamąjį, virtuvę, biurą, kavinę ir restoraną nostalgiška nuojauta!
? ???? ???????????? : E27 lemputė, kurios tarnavimo laikas viršija 25 000 valandų, yra ypač patvari. Be to, E27 LED turi aukštą spalvų perteikimo indeksą CRI>80, kad spalvos būtų ypač ryškios ir natūralios. Visos mūsų lemputės yra TÜV patikrintos Vokietijoje ir turi visus reikiamus sertifikatus!
? ??????Ü??????????: Su 2200K retro lemputė yra šiltai balta ir siūlo idealų apšvietimą jaukiai aplinkai. Atrodo kaip originali Edison lemputė – retro dizaino tobulas derinys su moderniomis, energiją taupančiomis LED gijomis! Net ir išjungus, išradingi siūlai traukia akį!
? ??????? ????????????: Norime, kad jūs būtumėte tokie pat patenkinti mūsų „Ipurity“ vintažiniais dekoratyviniais šviestuvais, kaip ir mes. Štai kodėl mes siūlome jums 30 dienų grąžinimo politiką ir pinigų grąžinimo garantiją mūsų gaminiams. Vokiškai kalbantis klientų aptarnavimas yra jūsų žinioje!



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.