FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
16 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


Šildymo pagalvėlė nugaros skausmams, pečiams ir mėšlungiui malšinti
Atraskite šį itin minkštą elektrinį šildymo kilimėlį, kuris yra idealus sprendimas kasdieniams raumenų skausmams malšinti! 60x30 cm šildymo pagalvėlė padeda sumažinti uždegimą ir skausmingą mėšlungį, tuo pačiu suteikdama komfortą, šildydama didesnes kūno dalis, tokias kaip nugara, kaklas, pečiai, pilvas, kojos ir sąnariai.

Šildymo pagalvėlė turi 6 pasirenkamus šildymo lygius, todėl greitai įkaista iki norimos temperatūros, kad maksimaliai sumažintų stresą. Automatinio išjungimo funkcija, LED valdiklis ir 230 cm ilgio laidas užtikrina komfortą ir saugumą kiekvieną kartą, kai jį naudojate. Naudodami 4 laikmačio nustatymus galite lengvai valdyti šildymo trukmę.
Mašinoje skalbiama itin minkšta mikropluošto medžiaga ir minkšti poliesterio audiniai užtikrina komfortą ir ilgaamžiškumą. Šildymo kilimėlis tinka drėgno ir sauso karščio terapijai, o momentinį šildymą garantuoja laidai, suprojektuoti su tankesniais NTC dvigubos spiralės šildymo laidais (vario ritės atstumas 2,0 cm, o kiti - 2,5 cm).
Ilgas laidas leidžia patogiai pasiekti netoliese esančias prekybos vietas, kad galėtumėte jį naudoti bet kurioje savo namų vietoje. Prieš skalbdami tiesiog atjunkite laido jungtį ir mėgaukitės lengvu valymu.
Apibendrinant galima pasakyti, kad šis šildymo kilimėlis yra puikus pasirinkimas nugaros, pečių ir mėšlungio skausmui malšinti, tuo pačiu būdamas patogus ir lengvai naudojamas. Nustokite kentėti nuo skausmo, rinkitės šį itin minkštą elektrinį šildymo kilimėlį ir mėgaukitės šiluma bei skausmo malšinimu!

Nenaudokite miego metu. Nenaudokite šildymo pagalvėlių kūdikiams, gyvūnams. Niekada nepalikite prietaiso be priežiūros, ypač jei netoliese yra vaikai. Šios pagalvės negalima naudoti neįgaliam, miegančiam ar be sąmonės praleidžiančiam asmeniui arba asmeniui, kurio kraujotaka yra bloga, nebent ji būtų atidžiai prižiūrima. Šio šildymo kilimėlio neturėtų naudoti karščiui nejautrūs žmonės arba pažeidžiami asmenys, kurie nereaguoja į perkaitimą (pvz., diabetikai, žmonės, sergantys su ligomis susijusiomis odos ligomis, žmonės, turintys randų ant odos, kur uždedama pagalvė, arba žmonės, kurie vartojo vaistus nuo skausmo ar alkoholį). Nenaudokite ant nejautrių odos vietų.

Kodėl valdiklis mirksi, o šildymo kilimėlis neveikia?1. Jei šildymo kilimėlis nėra sandariai prijungtas prie elektros tinklo, valdiklis ir toliau mirksės.
2. Jei šildymo pagalvėlė kurį laiką automatiškai išsijungia ir valdiklis mirksi, bus įjungta apsaugos nuo perkaitimo funkcija ir šildymo pagalvėlė sustos, bet neišsijungs. Jei reikia tęsti šildymą, nereikia atjungti maitinimo, tačiau norint jį įjungti, reikia dar kartą paspausti POWER mygtuką.

Nuotolinio valdymo pultas gali būti kitokios formos.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.