FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
10 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


Reguliari kaina: 1519,99 Lt
Mūsų kaina: 859 PLN

"Connect Link", išmanusis radijas, IR / DAB + / FM, "Spotify", BT, 2.4 colio HCC ekranas, medžio spalva"Connect Link by auna" yra puikus, elegantiškas ir aukštos kokybės išmanusis radijas, suteikiantis begalinį srautinio perdavimo malonumą naudojant "Spotify Connect" ir " Amazon Music".

"WiFi" sąsajos dėka interneto radiju galite gauti tūkstančius stočių iš viso pasaulio, naudodami daug funkcijų turintį įrenginį be jokių trukdžių. DAB+ ir FM radijo imtuvai yra atsakingi už skaitmeninį ir analoginį visų netoliese esančių stočių priėmimą. Įrenginys lengvai valdomas per 2.4 colio HCC ekraną (didelis kontrastas ir spalva), naudojant pridedamą nuotolinio valdymo pultą arba UNDOK programą, kurios dėka per "Amazon Music" galite pasiekti neribotą skaičių dainų.

"Spotify Connect" taip pat paverčia jūsų išmanųjį telefoną praktišku nuotolinio valdymo pultu ir leidžia lengvai valdyti srautinio perdavimo paslaugą visuose namuose. "Bluetooth" funkcijos dėka visus kitus garso failus galima leisti belaidžiu būdu ir patogiai naudojant išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį ar nešiojamąjį kompiuterį per "Connect Link" išmanųjį radiją iš "auna".

Įspūdingą įrenginio funkcijų spektrą papildomai  papildo signalizacijos funkcija, 10 atminties lizdų radijo stotims ir AUX bei ausinių įėjimai, todėl šis išmanusis  garso įrenginys yra nepakeičiama įranga kiekvienuose šiuolaikiniuose namuose.

Išmaniosios funkcijos, elegantiškas dizainas ir galingas garsas: "Connect Link" išmanusis radijas iš "Auna" praturtina kiekvieną namų ūkį gerai skambančiu ir patraukliu imtuvu.

Pagrindinė informacija:Stereofoninis garsas: galingas garsas su 2 x 3W garsiakalbiais RMSFireless ir patogu: "Bluetooth" funkcija leisti garso failus iš savo išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ar nešiojamojo kompiuterioBegalinis klausymosi malonumas: lengva prieiga prie daugybės dainų naudojant "Spotify Connect" ir "Amazon Music"Nuo sofos: praktiškas ir nesudėtingas veikimas dėl UNDOK programosViskas, kas matoma:      aiškus 2–4 colių HCC ekranas (didelis kontrastas ir spalva)Vientisas sujungimas: AUX jungtis ir ausinių išvestis

Savybės:Jungtys: 1 x AUX minijack 3.5 mm, 1 x 3.5 mm minijack ausinių išvestisGalia: 2 x 3 W RMSAntenTelsic aliarmo funkcija10 atminties lizdai radijo stotimsDisplay: 2.4 colių (320 x 240) HCC ekranas (didelis kontrastas ir spalva)Palaikomi tinklai: WiFi IEEE 802.11b / g / n belaidis ryšys; BT (BT 4.2, palaiko A2DP ir AVRCP profilius)Dažnių juosta: Wi-Fi: 2,400–2,4835 GHz; BT: 2,4 - 2,48GHzMaksimali radijo galia: Wi-Fi: < 20 dBm; BT: < 4 dBmWLan raktas: WEP, WPA, WPA2 (PSK), WPSDAB / DAB+: III juosta (174.928 – 239.200 MHz)FM: 87.5 – 108.0 MHz, palaiko RDSstandby energijos suvartojimą: < 1.0 AC energijos suvartojimas: < 2.0 WTeperature: 0 °C ~ 35 °CCiš viso energijos suvartojimas: 7.5 Nuotolinio valdymo galia: 2 x 1.5 V AAA baterijaEnergija: 15 V / 1.5 A per maitinimo šaltinį 100 - 240 V ~ | 50/60 Hz (įtraukta į pristatymo apimtį)

Pristatymo apimtis: 1 x radijas1 x maitinimo adapteris1 x nuotolinio valdymo pultasKelių kalbų vartotojo vadovas

Matmenys: Matmenys: apie 25 x 15,2 x 11,5 cm (plotis x aukštis x gylis) Maitinimo kabelio ilgis: apie 1,5 mSvoris: apie 1,3 kg



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.