Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Bendra informacija apie svarstykles:

Naudojant „Balance Line“ kūno analizės svarstykles, geriausias būdas stebėti savo kūno vertybes ir sveikatą ilgą laiką bei dalytis pažanga su draugais ar šeima yra ? gal tu pats padėsi kitiems įgauti drąsos ir palaužti ?niekšą? įveikti ir vėl tapti fiziškai aktyviam.


SVEIKATA: Dėl įvairių funkcijų naudojant programėlę galima bet kada stebėti savo fizinę būklę per išmanųjį telefoną ir neigiamas reikšmes paversti teigiamomis papildant sportą ir sveiką mitybą.

ANALIZĖ: Programėlės (suderinamos su Apple "Health" programėle), kuri tinka tiek iOS, tiek Android išmaniesiems telefonams, pagalba galite ne tik nustatyti savo svorį, bet ir, pavyzdžiui, šias reikšmes: kūno riebalų procentą, raumenų masė KMI (kūno masės indeksas), BMR (medžiagų apykaitos greitis), vandens svoris, skeleto raumenų ir kaulų svoris. Nedelsdami pradėkite analizę, nes komplekte yra svarstyklių baterijos.

DALINKITĖS SĖKME: Visi žino tą neapsakomą jausmą, kai užlipi ant svarstyklių ir staiga esi 1-2 kg lengvesnis. Ar šią akimirką fiksuojate programėlėje ar lengvai ir greitai dalinatės ja su draugais ar šeima? Savo sėkme galite paskatinti kitus žmones tapti aktyviais.

TECHNOLOGIJA: Keturi itin jautrūs jutikliai užtikrina, kad svarstyklės būtų įjungtos tiesiai, kai ant jų stovite. Jums nereikia nieko daryti, kad ją išjungtumėte, nes ji automatiškai išsijungs, kai statistika bus įkelta į programą arba kai ji bus nenaudojama maždaug 30 sekundžių.

SVARBI PASTABA: Prieš naudodami svarstykles, nusiimkite kojines, kad jūsų kojos būtų tinkamai prijungtos prie visų keturių elektrodų. Norint gauti kuo tikslesnį rodmenį, rekomenduojame svarstykles dėti tik ant lygių, kietų grindų.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.