FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
22 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Šis "3-in-1" keitiklis yra ypač patogus įrankis, leidžiantis prijungti "iOS" įrenginius prie C tipo, HDMI ir USB prievadų. Įrenginys užtikrina didelės spartos duomenų perdavimą nuo 14 MB/s iki 16 MB/s.

Įrankis puikiai tinka tiems, kurių iOS įrenginyje nėra HDMI arba C tipo prievado arba kuriems reikia USB jungties, kad būtų galima greitai ir lengvai perduoti duomenis. Įrankis užtikrina greitą ir stabilų duomenų ryšį, todėl vartotojai gali lengvai perkelti vaizdus, vaizdo įrašus ir kitus failus iš vieno įrenginio į kitą.

"Lightning" skaitmeninis AV adapteris palaiko turinio atspindėjimą iš jūsų įrenginio ekrano į televizorių, monitorių, projektorių ar kitą HDMI palaikantį ekraną, kurio skiriamoji geba yra iki 1080p. Jis taip pat gali įrašyti vaizdo įrašus, TV planavimo priemones ir įrašytus vaizdo įrašus dideliame ekrane. Tai suteikia itin aiškią vizualinę patirtį per dideliu greičiu kasdieniame gyvenime ir darbe.

Įrankis sujungia "iOS" įrenginių ir šiuolaikinių technologijų pranašumus ir puikiai tinka tiems, kurie nori optimizuoti savo įrenginio veikimą. Prietaisas, pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, garantuoja ilgą tarnavimo laiką, todėl vartotojai ilgainiui gali mėgautis jo pranašumais.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.