FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Kérastase Densifique Bain Densité šampūnas 250ml yra sudėtingas ir atgaivinantis plaukų priežiūros sprendimas, kruopščiai sukurtas siekiant patenkinti specifinius asmenų, turinčių plonus ar retėjančius plaukus, poreikius. Šis šampūnas yra dalis garsaus "Densifique" asortimento, kurį sukūrė "Kérastase", žinomas dėl savo įsipareigojimo teikti veiksmingus sprendimus plaukų tankio ir apimties problemoms spręsti.

Šis šampūnas, praturtintas pažangiomis technologijomis ir aukštos kokybės ingredientais, yra skirtas švelniai valyti ir maitinti plaukus, skatinant pilnesnę ir storesnę išvaizdą. Formulė padeda sustiprinti kiekvieną kryptį iš vidaus, padeda pagerinti atsparumą ir kovoti su retinimo požymiais.

Šampūnas "Bain Densité" gali pasigirti prabangia tekstūra, kuri be vargo išlenda, sukurdama lepinančią patirtį kiekvieno skalbimo metu. Kruopščiai atrinkti ingredientai prisideda prie bendros plaukų sveikatos ir gyvybingumo, todėl jie jaučiasi minkštesni, lygesni ir lengviau valdomi.

Šis šampūnas ne tik veiksmingai skatina plaukų tankį, bet ir suteikia jutiminį malonumą savo maloniu kvapu, kuris pasilieka ant plaukų ir suteikia malonumo jūsų kasdienei plaukų priežiūros rutinai. 250 ml dydis užtikrina ilgalaikį naudojimą, leidžiantį įtraukti šį transformuojantį produktą į įprastą plaukų priežiūros režimą.

Apibendrinant galima pasakyti, kad "Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo 250ml" yra aukščiausios kokybės plaukų priežiūros sprendimas, kuriame mokslo naujovės derinamos su prabanga. Nesvarbu, ar norite kovoti su retėjančiais plaukais, ar tiesiog pagerinti bendrą spynų sveikatą ir išvaizdą, šis šampūnas yra sudėtingas pasirinkimas, užtikrinantis įspūdingus rezultatus, užtikrinantis, kad jūsų plaukai atrodytų ir jaustųsi geriausiai.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.