FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
19 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Šis pastatymas ir žaidimų rinkinys yra puiki įžanga į „Marvel“ super herojų pasaulį. Jaunieji „Disney +“ serialo „Spidey and His Amazing Friends“ gerbėjai ras keturias DUPLO garsių personažų figūras: Žmogų-vorą, Hulką, Mis Marvelę ir Žaliąjį Gobliną. Kartu su jais vaikai gali pasivažinėti apžvalgos ratu, šaudyti į liepsnojančias moliūgų bombas, žaisti su vandens patranka ir skristi sraigtasparniu su besisukančiu rotoriumi. Vaikai gali lavinti svarbius įgūdžius žaisdami kūrybinius nuotykius su superherojais.

Stebuklingi nuotykiai jauniesiems superherojams – „Disney+“ serialo „Spidey and His Amazing Friends“ gerbėjams patiks LEGO® DUPLO® Marvel Žmogus-voras ir Atrakcionų parko draugai (10963) rinkinys.
Šis linksmas rinkinys leidžia pastatyti pramogų aikštę ir apima keturias LEGO® DUPLO® figūrėles iš Marvel visatos personažų: Žmogaus voro, Hulko, Mis Marvel ir Žaliojo Goblino.
Jaunieji superherojai lavins įgūdžius sukdami apžvalgos ratą, paleisdami liepsnojančias moliūgų bombas, žaisdami su vandens patranka, skrisdami sraigtasparniu ir patirdami kūrybinius nuotykius.
Rinkinys yra daugiau nei 5 colių (28 cm) aukščio, 6 colių (20 cm) pločio ir 5 colių (17 cm) gylio, jį galima perkonstruoti ir derinti su kitais LEGO® DUPLO® žaidimų rinkiniais, kad vaizduotės žaidimas būtų dar smagesnis.
Visi LEGO® DUPLO® rinkiniai sukurti ekspertų su smagiomis istorijomis, smagiomis spalvomis, įvairiais personažais ir daugybe detalių, kad mažiesiems būtų PUIKIA jų gyvenimo kelio pradžia.
LEGO® DUPLO® detalės atitinka griežtus pramonės standartus. Dėl to mažieji gali lengvai pasiimti, sudėti ir atskirti kaladėles.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.