FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
10 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

NZY ZJ-1158 yra daugiafunkcinis nešiojamas LED žibintuvėlis. Jame yra įmontuota 1200 mAh baterija ir leidžia įkrauti išmanųjį telefoną per USB. Žibintuvėlio bruožas yra saulės kolektoriaus buvimas, leidžiantis įkrauti prietaisą bet kurioje vietoje, kur yra prieiga prie tiesioginių saulės spindulių. Galite pasirinkti reikiamą apšvietimo tipą: pagrindinę lempą arba kūno švytėjimą. Nešiojama lempa turi daug naudojimo būdų. Patogus dizainas leidžia jį uždėti ant lygaus paviršiaus arba pakabinti, taip pat patogiai laikyti rankose diržu. Šis prietaisas gali būti montuojamas bet kur: miegamajame ar vaikų kambaryje, koridoriuje, vonios kambaryje ir apskritai visur, kur reikalingas mobilus šviesos šaltinis. Lempa yra tinkama naudoti kaip nešiojamas žibintuvėlis, lempa, naktinė šviesa arba atsarginis šviesos šaltinis kambaryje, kai maitinimas yra išjungtas. NZY ZJ-1158 yra moderni lempa, skirta naudoti įvairiose namų situacijose

ZJ-1158 daugiafunkcinis kempingo žibintas bus geras partneris žvejojant, iškylaujant, stovyklaujant, pavėsinėje ar namuose, kai užgęsta šviesos. Lempa turi gana mažą svorį, nes ji yra pagaminta iš patvaraus plastiko ir veikia autonomiškai dėl įmontuotos baterijos. Jame taip pat yra "Power Bank" funkcija, skirta avariniam USB įtaisų įkrovimui.

Lempos konstrukcija yra apgalvota taip, kad ją būtų galima laikyti rankoje diržu vertikalioje arba horizontalioje padėtyje. Taip pat galite tiesiog pastatyti lempą vertikaliai ant bet kokio lygaus paviršiaus.

Techniškai ZJ-1158 žibintuvėlis suteikia du taikymo variantus - kaip žibintuvėlį su kryptiniu šviesos srautu ir kaip lempą / lempą / naktinę lempą su išsklaidyta šviesa. Žibintuvėlis turi du ryškumo režimus ir avarinio mirksėjimo režimą, o lempa turi tik du ryškumo lygius. Visi režimai perjungiami pakaitomis, paspaudus maitinimo mygtuką viršutinėje lempos pusėje.

Žibintuvėlio lempos akumuliatoriaus įkrovimas atliekamas per C tipo USB įvestį arba iš saulės kolektoriaus, kuris yra viršutiniame lempos gale, kai jis yra veikiamas tiesioginių saulės spindulių. Be to, ZJ-1158 žibintuvėlis turi standartinę USB įvestį, skirtą įkrauti USB įtaisus. Abi jungtys uždaromos silikoniniu dangteliu, kad nepatektų drėgmė, dulkės ir kt. vidus.

Charakteristikas:

Tipas: kempingo šviesa / žibintas / naktinis apšvietimas

Modelis: ZJ-1158

Medžiaga: plastikas

Maitinimas: įmontuota įkraunama baterija

Įkrovimas: USB tipas-C + saulės kolektorius

Veikimas: 5

Maitinimo bloko funkcija: Taip

Juoda spalva

Dydis: 13 * 10 cm

Įranga:

Kempingo lempa ZJ-1158 su įkraunama

USB / USB Type-C įkrovimo laidas

Supakuotas į originalią dėžutę



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.