FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
22 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

"Livingpai" sulankstomas ir reguliuojamas treniruoklių batutas

34,12 € /vienetas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
10 vienetų
Esama kiekis
7 vienetų
Šalis
Vengrija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
SKU:
holm7238
EAN:
=VLOOKUP(A451,Munka1!D:E,2,FALSE)
Paskutinis atnaujinimas
prieš 4 dienas

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas


Smagios ir efektyvios treniruotės Fitneso batutai yra ne tik lengva, saugi ir tyli sporto įranga, bet ir suteikia daug daugiau linksmybių treniruočių metu. Vos 10 minučių šokinėjimo per dieną efektyviai degina kalorijas, stiprina kraujotaką, o tai prilygsta 1 valandai bėgiojimo, 30 minučių važiavimo dviračiu ar 20 minučių plaukimo. Patogus surinkimas, atskyrimas ir saugojimas Sulankstoma konstrukcija sumažina jo dydį iki 1/4, todėl laikyti patogu, o reguliuojama rankena ir metalinė konstrukcija yra nuimamos. Paprastas, bet stiprus dizainas yra pagamintas iš lengvos medžiagos, todėl kiekvienas gali jį surinkti arba išardyti be įrankių. Platus panaudojimo spektras, pavyzdžiui, šokinėjimas, atsispaudimai, atsisėdimai ir dauguma tempimo pratimų.

Sulankstomas dizainas

Batutą galima sulankstyti du kartus, o sulankstytas dydis yra mažesnis nei 1/4, todėl jis yra labai taupantis ir lengvai padedamas po lova, kampe, spintoje.

Reguliuojamo aukščio rankena Sportinis batutas palaiko 4 lygių aukščio reguliavimą. Naudodami mygtuką šalia rankenos, galite jį reguliuoti nuo 79 cm iki 106 cm, puikus batutas suaugusiems ir vaikams.

Putų rankena Rankena, padengta minkštomis putomis, padidina pusiausvyrą, neslystį ir komfortą. Tiesiog mėgaukitės šokinėjimo džiaugsmu.

Pagrindinės savybės:

Uždara nerūdijančio plieno spyruoklė Fitneso batutas gali būti aprūpintas iki 32 uždarų plieninių spyruoklių ir turi saugos trikampio dizainą, dėl kurio jis yra saugesnis ir patvaresnis nei elastingos virvės ar diržinės spyruoklės.

Saugumas Oksfordo pagalvėlė 600D pagamintas iš įbrėžimams atsparios Oksfordo medžiagos su PE vidiniu sluoksniu, kuris efektyviai apsaugo jūsų kojas ir kojų pirštus nuo sužeidimų šokinėjant.

Ant batuto yra metaliniai vamzdžiai ir guminiai 6 nuimami metaliniai vamzdžiai, kurie yra padengti guma, kad batutas neslystų ir būtų tylus.

Patobulinta PP šokinėjimo lenta: Importuota PP bouncy plokštė užtikrina geresnį atsparumą dilimui ir yra atspari vandeniui. Unikali medžiaga daro šuolius minkštesnius ir efektyviai apsaugo kelį. Keliamoji galia siekia 200 kg.

Priedai:

Atsparus juostos priedas "Livingpai" batutas yra su 3 skirtingomis pasipriešinimo juostomis, kad pagerintumėte savo treniruočių patirtį.

Apima tempimo virvę Batute yra traukimo lynas. Jis gali būti derinamas su batutų treniruotėmis, kad kūno rengyba būtų dar efektyvesnė.

Komplekte yra nešiojimo dėklas Sulankstomas batutas tiekiamas su aukštos kokybės nešiojimo krepšiu, leidžiančiu patogiai transportuoti batutą.

Savybės: Maksimali apkrova 200 kg4 lygio aukštis reguliuojama putplasčio rankenaSulankstytas dydis mažesnis nei 1/4 originalaus dydžioDuringa Oksfordo pagalvėVidinis apskritimas pagamintas iš patvaraus vandeniui atsparaus PP kilimėlioSunkūs plieniniai vamzdžiai su neslidžiu guminiu pagrinduDurable įbrėžimams atsparios plieninės spyruoklės



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.