FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
17 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

NEPERTRAUKIAMO MAITINIMO ŠALTINIS (UPS) ŠVARUS SINUSAS
MIKROSINE 1000 NAUDOTAS TRAKTORIUS
1000VA 700W 2*7Ah
LCD

CHARAKTERISTIKAS
Nepertraukiamo maitinimo šaltinis (UPS) yra prietaisas, užtikrinantis nepertraukiamą maitinimą kitiems elektroniniams prietaisams, net ir nutrūkus elektros tiekimui. Kai lizde yra elektros energija, UPS įkrauna įmontuotą akumuliatorių ir veikia kaip apsauga nuo viršįtampių, o šiuolaikinių UPS įrenginių atveju ji užtikrina tinkamą maitinimo įtampą net esant dideliems ir ilgalaikiams įtampos svyravimams tinkle.

Nutrūkus elektros tiekimui kintamosios srovės lizde, UPS automatiškai įjungia prie jo prijungtus įrenginius. Tai leidžia saugiai išjungti įrenginį ir išsaugoti savo darbo rezultatus. Staigus elektros energijos tiekimo nutraukimas gali sukelti svarbių duomenų praradimą, taip pat elektroninės įrangos sugadinimą.
"Volt Polska UPS" dėka ši problema išspręsta. Siūlomame maitinimo šaltinyje yra dvi įmontuotos baterijos, kurių bendra talpa yra 14Ah esant 12 V, ir du maitinimo lizdai, kurių įtampa yra 230 V, leidžiantys vienu metu palaikyti dviejų prietaisų veikimą. USB lizdas, leidžiantis prijungti UPS prie kompiuterio, šio sprendimo dėka vartotojas gali konfigūruoti maitinimo šaltinio nustatymus pagal savo poreikius, o RJ45 prievadas apsaugo tinklo įrenginius nuo viršįtampių, ši koncepcija buvo sukurta visapusiškai apsaugai nuo Ethernet struktūrų elementų pažeidimo.
LCD ekranas aiškiai informuoja apie maitinimo šaltinio darbo režimą.
Be to, rinkinyje su UPS gausite programinę įrangą, leidžiančią stebėti jo veikimą - šio įrenginio atveju buvo pasirūpinta kiekviena detale, kad ji būtų geriausiai pritaikyta vartotojų poreikiams.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.