FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
19 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

3mk matinis dėklas Produkto aprašymas + Akcentai

Svarbiausi produkto akcentai: Prekės ženklas: 3mk Series: Matt Case Gaminio tipas: Apsauginis dėklas Skirta: Samsung Galaxy S21 FE Medžiaga: TPU Suderinamas su objektyvais iki: 153 x 71 x 164 mm (ilgis / plotis) Technologija: Absorber125™ Danga, apsauganti nuo pirštų atspaudų ir spalvos pasikeitimo, sugeria smūgį Paaukštinti kraštai - apsaugokite ekraną ir fotoaparatą Tikslus pritaikymas Apsaugo nuo įbrėžimų Lanksti medžiaga - lengva surinkti ir išardyti Supakuotas į originalią gamintojo dėžutę
Aukštos kokybės Matt Case serijos dėklas iš 3mk yra aukštos kokybės dėklas, puikiai tinkantis Samsung Galaxy S21 FE . Korpusas yra itin patvarus ir apsaugo mūsų prietaisą nuo nešvarumų ir smūgių. Aukštos kokybės medžiagos puikiai apsaugos mūsų telefoną nuo įbrėžimų. Matt Case iš 3mk yra puiki, matinė apsauga tiek mūsų telefono gale, tiek šonuose. Korpuso danga yra atspari: įbrėžimams, spalvos pasikeitimui, pirštų atspaudams.
Įrenginio apsauga Garsios kompanijos 3mk apsauginis telefono dėklas puikiai dera prie įrenginio. Korpusas turi "Absorber125™" technologiją. Po 26 lašų naujojo telefono su dėklu iš 125 cm aukščio įlenkimų, įtrūkimų ar įbrėžimų nerasta. Jis tvirtai prilimpa prie jūsų Samsung Galaxy S21 FE ir apsaugo jį nuo pažeidimų. 3mk korpuso struktūra yra atspari įtrūkimams, o tai ypač naudinga nepageidaujamų kritimų metu.
Lanksti medžiaga Korpusas pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų. Visa tai pagaminta iš lankstaus TPU. Korpusas yra malonus liesti kraštus, kurie padidina komfortą naudojimo metu. Be to, dėklas turi subtilų apsauginį kraštą, išsikišusį virš galinės kameros ir priekinio ekrano lygio.
Naudojimo patogumas Lanksti, matinė medžiaga, naudojama 3mk Matt Case, puikiai prilimpa prie telefono. Ant jo naudojama danga neleidžia mūsų išmaniajam telefonui išslysti iš rankos, o tai turi įtakos kasdienio telefono naudojimo patogumui. Mygtukai, pagaminti "EasyClick" pavidalu, t. Y. Su įdiegtais dangteliais, apsaugo nuo nešvarumų patekimo į vidų ir suteikia komfortą naudojant įrenginį su pritvirtintu dėklu.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.