FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
15 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Mini kūno kamera su HD IPS ekranu su 180° besisukančiu objektyvu ir galiniu spaustuku

23,50 € /vienetas kaina be mokesčio

Siūloma mažmeninė kaina: 47,00 €


Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
5 vienetų
Esama kiekis
be apribojimų
Šalis
Vengrija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
SKU:
holm7402
Paskutinis atnaujinimas
prieš 4 dienas

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

Fotoaparatas yra itin kompaktiškas ir lengvas juodos spalvos, o tai suteikia nesenstančią ir elegantišką išvaizdą. Jo dydis yra mažas, todėl galite lengvai pasiimti jį su savimi, kad ir kur eitumėte, kad niekada nepraleistumėte nė akimirkos.

Mūsų produktas turi 1.54 colio spalvotą ekraną, kuris leidžia lengvai naršyti ir mėgautis įrašyto turinio atkūrimu. CMOS didelio jautrumo jutiklio dėka fotoaparatas fiksuoja aukštos kokybės vaizdus ir vaizdo įrašus.

Objektyvo diafragma yra F/NO: 2,8, matymo laukas 120 laipsnių, o mažiausias židinio nuotolis – 50 cm. Tai leidžia užfiksuoti tolimus objektus su aiškiomis ir detaliomis detalėmis.

Kamera įrašo vaizdo įrašus AVI formatu ir naudoja įmontuotą mikrofoną, kad įrašytų aukštos kokybės garsą. Baterijos talpa yra 1000 mAh, kurios pakanka iki 7 valandų nepertraukiamo vaizdo įrašymo.

Vaizdo įrašo skiriamoji geba siūlo dvi parinktis:

FHD: 1920 * 1080 
HD: 1280 * 720 

Pagal numatytuosius nustatymus jis turi FHD skiriamąją gebą, kuri užtikrina stulbinančiai ryškų ir išsamų vaizdo įrašą. Nuotraukos darytos JPEG formatu ir palaiko kelias skirtingas skiriamąsias gebas:

3 mėn. (2048*1596)
2M (1920*1080)
1 mėn. (1280*720)
VGA (640*480)

Integruotas garsiakalbis leidžia lengvai atkurti įrašytą garsą ir vaizdą, o įmontuota ličio polimerų aukštos įtampos baterija užtikrina ilgą baterijos veikimo laiką.

Kamera turi didelės spartos USB-C jungtį, kuri leidžia lengvai perduoti duomenis ir greitai įkrauti. Galite pridėti išorinę TF kortelę (iki 128 GB), kad užtektų vietos įrašams saugoti (rekomenduojame naudoti TF kortelę, kad gautumėte geriausius įrašymo rezultatus).

Mes rekomenduojame jį apsaugos darbuotojams, BKV - máv inspektoriams, policijos pareigūnams, ugniagesiams, ekstremaliems sportininkams, kurjeriams ir paštininkams.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.