WEEKEND SALE
-25%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Autentiškos esparto espadrilės su platforma moterims rankų darbo Ispanijoje. Rankų darbo blucher stiliaus espadrilės rankomis siuvamos su daug meilės. Mūsų mėlyni džinsai espadrilės yra autentiškas kaubojiškas džinsinis audinys, yra puikus bet kokios išvaizdos papildymas, nesvarbu, ar tai būtų šalis, miestas, prašmatnumas. Jų puikus prisitaikymas prie pėdos ir patogumas daro juos labai patogiais espadrilais. Jos rankomis austi esparto padai suteikia mūsų moterų platformoms espadriles puikų pasirengimą. Jūsų mados espadrilės vadinamos mėlynais džinsais ... būk mambo mano draugas!

Atraskite mūsų moterų blucher espadriles su esparto platforma, kurias Ispanijoje rankomis pagamino autentiški esparto meistrai. Mūsų "Blue Jeans" kaubojiškos platformos espadrilės yra pagamintos iš autentiško rankomis austo esparto pado ir intensyvaus karinio jūrų laivyno mėlyno karvės odos audinio, rankomis susiūto kilpoje prie natūralaus esparto pado.

Dorothy MAMBO™ gaminamos moteriškos esparto espadrille basutės riboto leidimo yra nehormoninės espadrilės. Jie netaikomi paskutiniam po siuvimo rankomis, nes kiekviena pora yra pagaminta taip, kad ją dėvėtų vienas žmogus, nes organinis medvilninis audinys suteikia porą milimetrų prisitaikyti taip, tarsi pirštinė būtų laimingojo papėdėje. Tai yra amatininkų ir ekologiškas produktas, nes jis nesikiša į jokį produktyvų procesą, kuris sukuria atliekas ir naudojasi natūraliu būdu, kurį tvariai gamina gamta.

Mėgaukitės šiai pavasario vasarai būtinomis madingomis espadrilėmis, derindami jas savo urbanistine išvaizda, džinsais, sijonu ar šortais. Labai patogi avalynė, visiškai rankų darbo Ispanijoje su daug lepinimo.

Atraskite autentiškus espadriles espadrilles espadrilles su esparto platforma, kurie tapo madingi šią pavasario vasarą.

Dizainas, įkvėptas labiausiai urbanistinės mados, derinantis šalies elementus, tokius kaip tamsiai mėlynas kaubojiškas džinsinis audinys, su siūlėmis, rankų susiuvimu ir ekologišku medvilnės kordonu oranžiniais tonais. Labai patogi avalynė, kuri taps jūsų garderobo fono pagrindiniu elementu per šias pavasario vasaros atostogas.

Mūsų moteriškos esparto platformos blucher espadrilės puikiai tinka bet kokiam mados stiliui, dizainui ar išvaizdai. Juos galite sudėti kartu su mėgstamais drabužiais, sijonais, kelnėmis, šortais, kombinezonais, džinsais ir net neformalia kirpimo suknele.

Jo didelis komfortas ir kruopštus rankų darbo šių esparto espadrilių su platforma moterims daro jas neatsiejamomis kelionių kompanionėmis per šias vasaros atostogas. Mados espadrilės, kurias taip pat galite dėvėti pavasarį ir rudenį. Ir kai kuriose vietose ištisus metus.

Pasiimkite su savimi savo esparto basutes su moteriška platforma, kad ir kur norėtumėte vykti į šią šventę, jos puikus universalumas, suteikia galimybę jas derinti su beveik bet kokia išvaizda. Mėgaukitės nesibaigiančiais pasivaikščiojimais kaime, mieste ar jūroje. Pasivaikščiojimas su šiomis espadrile bus nepamirštama patirtis.

DOROTHY MAMBO™ mūsų produkto kokybė yra prioritetas bet kurioje mūsų mados ir avalynės kolekcijoje. Dėl šios priežasties mes pagaminome visus savo esparto espadriles su platforma moterims, visada ieškančioms maksimalios ergonomikos ir komforto. Griežta kokybės kontrolė užtikrina avalynės amatininką su tobulais batais, labai patogią avalynę.

Esparto espadrilės moterims su platforma BLUE JEANS yra tikro dizaino, originalaus ir neabejotino, o jų kokybė yra daugiau nei kontrastinga. Dėl to, kad jų rankų darbo metu naudojami natūralūs audiniai, šie esparto espadrilės su platforma moterims suteikia lengvą, bet paguodžiantį masažą ant kojų padų vaikščiojant su jais. Bato apačioje yra plonas natūralaus kaučiuko sluoksnis, kuris apsaugo esparto nuo descaste.

DOROTHY MAMBO™ gamina visą savo espadrilės dizainą su riboto leidimo moteriška esparto platforma, kad atitiktų aukščiausius kokybės standartus, kurių reikalauja mūsų klientai.

Vaikščiodami su mūsų espadrilės platforma espadrilės moterims, patirsite begalinę jutiminę stimuliaciją. Taip yra dėl tiesioginio kontakto, kurį jūsų kojų augalo oda daro su esparto. Dėl šio tiesioginio kontakto mūsų alpargato pado esparto gali atitikti kiekvieno žmogaus kojų formą. Visada išlaikykite pėdos prakaito pajėgumą. Dar blogiau, esparto ar džiutas taip pat turi galimybę išlieti naudojimo metu susikaupusį prakaitą ir išlikti kaip naujas kitam pasivaikščiojimui.

Visos mūsų espadrilės platformos espadrilės moterims yra sertifikuota avalynė ir yra visiškai rankų darbo Ispanijoje. "Esparto" platformos padai yra austi rankomis patyrusių esparto amatininkų.

DOROTHY MAMBO™ moteriškos esparto espadrilės turi kvėpuojantį, 100% ekologišką medvilninį vidinį pamušalą, užtikrinantį maksimalų komfortą ir ilgaamžiškumą.

Rinkitės iš bet kurio iš mūsų esparto espadrilių moterims modelių, kurie jums patinka arba kurie yra susiję su jūsų stiliumi ar mados tendencijomis. Pasirinkite savo numerį teisingai, tačiau nesijaudinkite, jei nežinote, kas tai yra. Peržiūrėkite ir atsispausdinkite mūsų vadovą


Priedai
Parsisiųsti failą dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(23).pdf Parsisiųsti failą dorothy-mambo-mogambo-ss17(23).pdf


Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.