FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
7 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

120cm natūralus džiuto apvalus kilimas, unikalus ir nesenstantis meistriškumas vidaus ir lauko darbams

29,00 € /vienetas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
1 vienetų
Esama kiekis
100 vienetų
Šalis
Italijoje
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Paskutinis atnaujinimas
prieš 3 savaites

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

Atraskite apvalaus kilimo, pagaminto iš natūralaus džiuto, puošto medvilnės smaigaliais ir visiškai rankų darbo, autentiškumą ir eleganciją. Kiekvienas gabalas yra nepakeičiamas, aukštos kokybės meistriškumo rezultatas.

Šis kilimas yra unikalios konsistencijos, malonios liesti, suteikiantis šilumos ir jaukumo bet kuriai erdvei. Jis harmoningai dera prie įvairių interjerų, nesvarbu, ar skandinaviškų, klasikinių, bohemiškų, ar net modernioje pramoninio lofto tipo aplinkoje.

Puikiai tinka naudoti lauke, jis ras savo vietą terasoje, balkone ar verandoje. Pažymėtina, kad kilimėliui gali prireikti šiek tiek laiko, kad po išpakavimo grįžtų į optimalią formą.

Kalbant apie savybes, šis rankų darbo kilimas yra pagamintas iš 60% džiuto ir 40% medvilnės, yra 120 cm skersmens ir pasižymi tvirtumu bei ilgaamžiškumu. Atkreipkite dėmesį, kad valymas turi būti atliekamas atsargiai: neplaukite vandeniu, pirmenybę teikite profesionaliam sausam valymui, naudodami tetrachloretileną ar kitus tirpiklius, išvardytus po simboliu F, kad galėtumėte subtiliai prižiūrėti.

Dėl savo apvalios formos ir sklandaus dizaino šis džiuto kilimas yra tikras kvietimas į komfortą ir natūralią eleganciją, tuo pačiu idealiai tinka didmeniniam pasiūlymui.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.