FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


Produkto aprašymas: 
"Neewer LED Light Kit" yra aukštos kokybės apšvietimo prietaisas, sukurtas specialiai kameroms ir vaizdo kameroms. Šis šviesos rinkinys turi daug funkcijų ir privalumų, kurie padės jums sukurti puikias apšvietimo sąlygas jūsų fotografijai ar vaizdo įrašymui.

Pagrindinės savybės:

Baterijos veikimo laikas: "Neewer LED Light Kit" siūlo iki 80 minučių naudoti vienu įkrovimu arba keičiant akumuliatorių.

Gaminio matmenys: Lengvi rinkinio matmenys: 41,2 cm ilgio, 17 cm pločio ir 8 cm aukščio.

Suderinamumas: "Neewer LED Light Kit" yra suderinamas su penkiais skirtingais baterijų tipais: "Panasonic CGR-D16S", "Sony NP-FH70", "NP-FM55H", "NP-F550" ir "AA" baterijomis.

Akumuliatoriaus talpos ekranas: Galite lengvai patikrinti akumuliatoriaus įkrovą paspausdami bandymo mygtuką. 4 LED lemputės rodo, kad akumuliatorius yra pilnas, o 1 LED lemputė rodo mažą galią.

Filtrai: Rinkinyje yra du filtrai, baltas filtras, kuris palengvina šviesą (atsitiktinis efektas), ir kitas filtras, skirtas sumažinti spalvų temperatūrą iki 3200K.

Pritemdymas: ryškumą galima lengvai reguliuoti sukamuoju jungikliu, leidžiančiu jį įjungti ir išjungti bei reguliuoti ryškumą.

Karštų batų dizainas: Šviesos rinkinys turi karštų batų dizainą, leidžiantį užfiksuoti vaizdo kamerą ar vaizdo kamerą. Jis suderinamas su įvairiomis DSLR kameromis, vaizdo kameromis ir trikojais, turinčiais karšto bato jungtį arba 1/4 colio siūlą.

Šilumos išsklaidymas: Dėl geros šilumos išsklaidymo sistemos prietaisas veikia vėsiai ir naudoja LED lemputes, turinčias ilgą tarnavimo laiką, kurios gali užtikrinti iki 50000 valandų tarnavimo laiką.

Maitinimas: "Neewer" LED žibintų rinkinys maitinamas 6 AA baterijomis (baterijos nepridedamos). Be to, su pridedamu akumuliatoriaus adapteriu galite naudoti tam tikras "Sony NP" serijos baterijas (NP-F550, NP-FM55H, NP-FH60) arba "Panasonic CGR-D16S" akumuliatorių.

"Neewer" LED žibintų rinkinys yra lengvas ir patvarus bei sukurtas taip, kad jį būtų galima pasiimti bet kur. Greiti ir paprasti nustatymai leidžia niekada nepraleisti tobulo kadro.

NEEWER yra pasaulinis fotografijos, videografijos ir muzikos įrangos prekės ženklas. Bendrovė yra įsipareigojusi teikti aukščiausios kokybės produktus, kuriuos išbandė profesionalūs fotografai, videografai ir muzikos mylėtojai visame pasaulyje.

Pakuote sudaro:

1 x oranžinis filtras
1 x Neewer fotoaparatas LED lempa
1 kompiuterio instrukcijos

Pirkdami atkreipkite dėmesį:
Gaminyje nėra akumuliatoriaus.
Galima naudoti su 5 x 2AA baterijomis, baterijos nepridedamos! 

Be gaminio akumuliatoriaus, jį galima naudoti su baterija.
Baterijos, suderinamos su šiuo gaminiu:

NP-F550
F750
F970



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.