WELCOME SUMMER
-35%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Atraskite mūsų liejo aliuminio kvadratinio puodo patvarumą ir efektyvumą, pasižymintį karščiui atsparia konstrukcija, puikiai tinkančia kulinarijos entuziastams ir komercinėms virtuvėms. Keraminė marmurinė danga suteikia nepridegantį paviršių sveikam gaminimui be aliejaus pertekliaus.

Mūsų puodas sukurtas taip, kad maistas nepriliptų, todėl valymas ir priežiūra būtų lengvi. Jis sukurtas taip, kad išlaikytų šilumą optimaliai, o tai lemia energiją taupantį gaminimo procesą, kuris taupo energiją nepakenkiant našumui.

Puodas yra su grūdinto stiklo dangteliu ir patogia aromato rankenėle. Ši naujoviška funkcija leidžia lengvai išpilstyti skystus prieskonius gaminant maistą, todėl skonis ir aromatas sklandžiai paryškinami.

Sukurtas taip, kad atlaikytų laiko išbandymą, mūsų puodas pasižymi tvirtu, nesideformuojančiu pagrindu, todėl jis yra patikimas pasirinkimas atliekant įvairias maisto ruošimo užduotis. Jis suderinamas su visais šilumos šaltiniais, įskaitant indukcines kaitlentes, ir yra tinkamas plauti indaplovėje, kad būtų patogiau.

Sukurtas patenkinti didmeninių klientų poreikius, puodas yra 28 x 28 cm dydžio, 11 cm aukščio, 6,5 litro talpos, idealiai tinkantis efektyviai ruošti didelius patiekalus.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.