FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
13 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Gausus ekranas
Ekranas yra dosnus, atsižvelgiant į stoties dydį, žalią apšvietimą ir kanalo ekraną, išmetamųjų teršalų / priėmimo lygius ir daugybę kitų aktyvių produkto funkcijų.
Sumažinti matmenys
Dabar galite mėgautis daugiau mažiausios CB radijo stoties pranašumų. Radijo stotis patenka į delną (panašiai kaip racija) ir gali būti naudojama viena ranka be jokių problemų. Be to, sumažinti matmenys leidžia jį įdėti į porankį arba mažose erdvėse bet kuriame automobilyje.
Daugiau funkcijų
Nors tai labai maža stotis, joje yra daug funkcijų: "Squelch Digital Auto", "Channel Scan", "Dual Watch", klaviatūros užraktas, "Ecractual Lighting", "Fast Channel Navigation", EMG, didelė / maža galia (4W / 1W).
Kelių juostų
Tiems, kurie naudojasi kitomis ryšio juostomis, naudojamomis kitose Europos šalyse, stotyje yra galimybė keisti darbo standartą pagal kiekvieną šalį.
Reguliuojama galia
Didelė ir (arba) mažai reguliuojama išmetamųjų teršalų galia yra naudinga kai kuriose ES šalyse, kur ji reglamentuojama kitu įstatymu nei Rumunija ir kai stotis naudojama atvirame lauke, kad būtų taupoma akumuliatoriaus energija.

Ryšys
"Alan 42 DS" yra dvejopo naudojimo daugiafunkcinis automobilis: automobilyje su kėbulo antena ir atvirame lauke (stovėjimo aikštelėje) su baterijomis ir BNC antena. BNC jungtis leidžia prijungti mažą anteną tik prie atviros stoties (stovėjimo aikštelės). Mikrofono ir ausinių / garsiakalbių prijungimas leidžia prijungti specialų laisvų rankų įrangą Midland MA31-L, su kuriuo galime transliuoti tiesiai iš lavalier ir priimti jį per ausines iš ausies.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.