FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

ORIFLAME

"3D Superserum", pagrįstas dviem patentuotomis "Oriflame" technologijomis, kuriomis siekiama stangrinti ir pakelti odą bei sumažinti raukšles. Kaip naudojamas, jis suteikia išraiškingesnių veido kontūrų efektą.

Su momentiniu hialurono rūgšties užpildymu su maža molekuline mase.

Tripeptidų technologija stimuliuoja kolageno gamybą.

Padidina odos stangrumą ir elastingumą

"NovAge Ultimate Lift Serum" yra pakeliamasis ir stangrinamasis superserumas, varomas ne vienos, o dviejų patentuotų "Oriflame" technologijų!

Jame yra patentuota "Tri-Peptide" technologija, jungianti tris natūralios kilmės peptidus – gautus iš ryžių, kviečių ir mielių. Su sinergetinėmis savybėmis, kurios padidina serumo efektyvumą, trys peptidai ir patentuota Aspartolift technologija veikia kartu, kad paskatintų kolageno aktyvumą ir suteiktų geriausią savo klasėje anti-senėjimo poveikį.

SUPERSERUM 3D:

1 KĖLIMAS

2 FIRMOS

3 SUMAŽINA RAUKŠLES

PADIDINA DIENOS IR NAKTIES KREMŲ EFEKTYVUMĄ

Štai kaip tai veikia:

Nedelsiant: Šilkinis serumas lengvai įsiskverbia į odą, išskirdamas mažai molekulinę hialurono rūgštį, kuri drėkina, putlina ir lygina odą bei sumažina raukšlių atsiradimą.

Kaip naudojama: Aspartolift technologija padidina natūralią kolageno ir elastino gamybą odoje, atkuria jos stangrumą ir elastingumą, todėl veido bruožai tampa aiškesni. Trys natūraliai gaunami peptidai, esantys "Tri-Peptide" technologijoje, veikia sinergiškai, skatindami kolageno gamybą. Budlei kamieninių ląstelių ekstraktas apsaugo nuo kolageno degradacijos odoje ir neutralizuoja laisvuosius radikalus, kad sulėtintų odos senėjimą.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.