FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Osram HCI-T 70W / 930 G12 metalo halogenidų lempos - biri pakuotė po 504 vienetus, pagaminta Vokietijoje

7,40 € /vienetas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
504 vienetų
Esama kiekis
5278 vienetų
Šalis
Latvijoje
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Prekės ženklai
Osram
EAN:
4008321678508
Paskutinis atnaujinimas
prieš 3 savaites

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

OSRAM HCI-T 70W / 930 G12 metalo halogenidų lempos siūlo aukščiausią kokybę ir našumą, idealiai tinka komerciniams ir pramoniniams apšvietimo poreikiams. Pagamintos Vokietijoje, šios lempos yra žinomos dėl savo patikimumo ir ilgaamžiškumo.

Informacija apie produktą: OSRAM HCI-T 70W/930 G12 - EAN: 4008321678508. Pakuotėje yra visas 504 vienetų padėklų kiekis, užtikrinantis pakankamą tiekimą didelio masto projektams ir atsargų reikalavimams.

Mūsų platų pasirinkimą sudaro gyvsidabrio, natrio, metalo halogenido, halogeno ir fluorescencinės / kaitrinės / automatinės / germicidinės (NHS TUV) lempos, taip pat specialios lempos, LED lemputės / vamzdeliai ir įvairūs priedai. Mes taip pat siūlome techninius apšvietimo sprendimus tiek viduje, tiek lauke, taip pat gatvių apšvietimą, dekoratyvinį apšvietimą ir susijusius produktus, tokius kaip lizdai, jungikliai, ventiliatoriai, kabeliai, automatika ir valdymo sistemos.

Pristatymas: Numatomas pristatymo laikas skirsis atsižvelgiant į kliento vietą. Daugumoje Europos šalių įprastas pristatymo terminas yra maždaug viena savaitė, nors tam tikrais atvejais tai gali skirtis.

Mokėjimas: esame įsipareigoję suteikti savo klientams lanksčias mokėjimo galimybes. Nedvejodami teiraukitės daugiau informacijos ar pagalbos atliekant operaciją.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.