FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
17 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

OSRAM HQI-BT 400W / N PLUS E40 metalo halogenidų lempa - 4008321792341 | Aukštos kokybės apšvietimo sprendimai iš Slovakijos

7,40 € /vienetas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
1080 vienetų
Esama kiekis
3756 vienetų
Šalis
Latvijoje
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Prekės ženklai
Osram
EAN:
4008321792341
Paskutinis atnaujinimas
prieš 4 savaites

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

Atraskite OSRAM HQI-BT 400W / N PLUS E40, aukštos kokybės metalo halogenidų lempą, skirtą profesionaliems apšvietimo poreikiams. Pagaminta Slovakijoje, ši lempa yra pripažinta dėl savo aukščiausios kokybės ir patikimumo.

Su pilnu padėklų kiekiu 1080 vnt, šis pasiūlymas yra pritaikytas didmeniniams pirkimams, užtikrinant, kad turite pakankamai atsargų savo didelio masto projektams ar perpardavimo reikalavimams.

Pagrindinė informacija:

EAN: 4008321792341 - Lengva tiksliai valdyti savo atsargas ir užsakymus.

Pristatymo pastabos: Numatomas pristatymo laikas skiriasi priklausomai nuo šalies, paprastai per 1 savaitę daugumoje Europos šalių. Terminai gali būti pratęsiami priklausomai nuo konkrečių vietovių.

Mokėjimo informacija: iškilus bet kokiems klausimams dėl mokėjimo galimybių, esame pasirengę padėti užtikrinti sklandžią operaciją.

Mūsų platus produktų asortimentas apima įvairius apšvietimo sprendimus, tokius kaip gyvsidabris, natris, metalo halogenidas, halogenas, fluorescencinės, kaitrinės, automatinės ir germicidinės (NHS TUV) lempos, taip pat specialios lempos, LED lemputės ir vamzdeliai. Be to, mes siūlome techninį apšvietimą tiek vidaus, tiek lauko nustatymams, gatvių ir dekoratyvinį apšvietimą bei įvairius elektros energijos šaltinius, įskaitant lizdus, jungiklius, ventiliatorius, kabelius ir valdymo automatikos sistemas.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.