FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
11 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Nešiojama lempa

Ši aukštos kokybės tikrinimo lempa idealiai tinka privačiam ir profesionaliam naudojimui. Skirtas įvairioms reikmėms, pvz., platus ir platus patalpų, plotų ir paviršių apšvietimas.
Su trimis šviesos, žemo lygio ir mirksinčiomis parinktimis, iki 6 000 kelvinų ir įkraunama ličio baterija, ji leidžia veikti iki 5 h (stipriai) / 10 h (silpnai) / iki 20 h (mirksi). Dėl IP apsaugos klasės IP54, IK06 atšvaitas yra apsaugotas nuo dulkių, kurių skersmuo Ø ≥ 1,0 mm, patekimo ir apsauga nuo vandens purslų. Be to, jis gali būti naudojamas kaip Power Bank, nes turi 2 įmontuotus USB prievadus. Šis LED žibintuvėlis yra lengvai transportuojamas, turi sukibimą ir purvui atsparų paviršių, jame yra įmontuotas kampinis stovas ir magnetai, leidžiantys valdyti laisvų rankų įrangą ir lengvai pritvirtinti, todėl Ideal yra žibintuvėlis rankiniam darbui, remonto darbams, renovacijai. darbas ir tapyba.

Dėmesio! Šio produkto aprašymas buvo išverstas automatiškai. Jei jūsų dėka galime tai patobulinti, susisiekite su mumis.

Ypatumai

Maloni išvaizda ir darbas
Patogus, purvui atsparus paviršius
Powerbank su 2 USB jungtimis
Kampinis stovas ir magnetai
3 šviesos režimai
Charakteristika

Liumenai: 2000lm (stiprus) 1000lm (silpnas) 20W ličio baterija 11.1V 4000mAh įkrovimo laikas: ~10h įmontuoti magnetai 6000K mirksi funkcijos IP apsaugos klasė: IP54, IK06 power bank funkcionalumas su 2 USB jungtimis veikia iki 2 metų garantijos 5 h (stiprus) / iki 10 h (silpna) / iki 20 h (mirksėjimo) apsauga nuo Ø 1 mm skersmens dalelių patekimo apsauga nuo vandens purslų iš visų pusių



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.