FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Miegmaišis yra aukštos kokybės, daugiafunkcinis miegmaišis, idealiai tinkantis stovyklavimui, žygiams pėsčiomis ar bet kokiems nuotykiams lauke. Šis produktas, pasižymintis patogiu ir vandeniui atspariu dizainu, užtikrina puikią vartotojo apsaugą įvairiomis oro sąlygomis.
Pagrindinės savybės:

Išorė: Išorinė miegmaišio dalis pagaminta iš vandeniui atsparios poliesterio medžiagos. Ši patvari ir vandenį atstumianti medžiaga apsaugo vartotoją nuo lietaus ir drėgmės, užtikrindama, kad ji išliktų sausa bet kokiomis oro sąlygomis. Neperšlampamas išorinis sluoksnis leidžia naudoti miegmaišį net drėgnomis sąlygomis.

Interjeras: Vidinė miegmaišio dalis yra išklota patogia ir minkšta liesti medžiaga. Šis vidinis sluoksnis prisideda prie patogaus miego patirties ir išlaiko kūno šilumą vėsesnėmis naktimis.

Užrakinimo sistemos: Su užtrauktukais ir velcro šonuose, kurie užtikrina lengvą ir saugų uždarymą. Užtrauktukas leidžia lengvai išpakuoti ir ištraukti, o velcro padeda tvirčiau pritvirtinti miegmaišį, o tai padeda išvengti šalčio tekėjimo ir šilumos nuostolių.

Dydis: Miegmaišio dydis yra didelis ir patogus. Jis yra 200 cm ilgio ir 70 cm pločio, todėl vidutinis suaugęs žmogus gali patogiai sėdėti.

Perkeliamumas: miegmaišis yra patogiame nešiojamame krepšyje. Tai leidžia lengvai laikyti ir transportuoti, todėl idealiai tinka kelionėms, žygiams pėsčiomis ir stovyklavimui. Nešiojimo krepšys padeda lengvai nešiotis ir laikyti miegmaišį, kai jis nenaudojamas.

Šis miegmaišis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie leidžia laiką lauke ir kuriems reikia patogios ir patikimos vietos miegoti. Neperšlampamo išorinio sluoksnio, patogios vidinės medžiagos ir užtrauktuko bei velcro derinys užtikrina tinkamą apsaugą ir komfortą bet kokiomis sąlygomis. Nešiojamas krepšys leidžia jį praktiškai ir lengvai laikyti, kai nenaudojate miegmaišio.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.