FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
14 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


Reguliari kaina: 1099,99 Lt
Mūsų kaina: 799 PLN

"Porterhouse", "Electric Gril", 2200 W "Antistick" grotelių paviršius, juodas"Klarstein Porterhouse " elektrinės grotelės yra puikus sprendimas visiems, kurie gyvena daugiabučiame name ir vis dar nenori atsisakyti iešmų ar lašišos filė. Tai grotelės be dūmų, todėl kepimas ant balkono nėra problema. Kepant nesusidaro dūmai! Net ir lietingu oru nereikia atsisakyti kepsninės vakarėlio – tiesiog perkelkite "Porterhouse" elektrines groteles į sausą vietą.

2200 W elektrinės grotelės su reguliuojama šildymo galia turi nuimamą pagrindą, kurį palaiko keturios stabilios kojos, o tai idealiai tinka kepti ant grotelių lauke. Kas mėgsta kepti ant grotelių bute, gali jį išardyti akies mirksniu ir taip gauti stalo groteles. Siekiant užtikrinti, kad niekas nesudegtų ir kad "Porterhouse" elektrines groteles būtų lengva valyti, grotelių plokštė turi aukštos kokybės dangą. Riebalai, nutekėję kepant ant grotelių iš mėsos ir žuvies, surenkami į plastikinį indą (dėklą). Jį lengva valyti ir, žinoma, taip pat galima plauti indaplovėje.

Remiantis "Porterhouse" elektrinėmis grotelėmis, pritvirtinama praktiška gaminių, žnyplių ar kitų mažų priedų lentyna. Papildomos lentynos gaunamos dėl nuimamų šoninių dalių, kurios gali būti puikiai naudojamos, pavyzdžiui, prieskoniams ar padažams nustatyti.

Greitas, sveikas ir skanus: kepti ant grotelių dar niekada nebuvo taip paprasta, kaip naudojant elektrines groteles " Klarstein Porterhouse ".

Pagrindinė informacija:Didelė galia: Greitas kaitinimas dėl 2200 W galios ir lengvos grotelių koncepcijosPatogus kepimas ant grotelių: su nuimamomis šoninėmis dalimisNelipnus grotelių paviršius: tinka visiems maisto produktams ir yra lengvai valomasApgalvotos detalės: Su papildoma lentyna ir vestibiuGrilling bet kur: Kepimas be dūmų balkone arba namuose - be dujų ir kepsninės angliesIntuityvus veikimas:     &  nbsp; Valdiklio dėka šildymo galią galima lengvai reguliuoti prie ant grotelių kepto gaminioPatogus valymas: riebalų perteklius kaupiasi riebalų talpykloje

Ypatybės: Galia: Maks. 2200 WGrill aukštos kokybės elektrinis su kištukuGalimybė kepti ant grotelių sode, balkone arba namo vidujePatvarus pagrindas su keturiomis kojomis ir greitas surinkimasSu lentynomis ant grotelių keptiems gaminiams ir vestibiuliuiEnergijos tiekimas: 220-240 V ~ / 50 - 60 Hz

Pristatymo apimtis: 1 x elektrinės grotelės1 x kojos (montavimo rinkinys)1 x montavimo medžiagaNaudojimo instrukcijos vokiečių kalba (kitomis kalbomis: anglų, prancūzų, ispanų, italų)

Matmenys: Iš viso matmenys: apie 90 x 84 x 42 cm (plotis x aukštis x gylis) Stalo bloko su vestibiuliu matmenys: apie 52 x 18 x 26 cm (plotis x aukštis x gylis) Stalo įrenginio be vestibiulio matmenys: apie 52 x 10 x 26 cm (plotis x aukštis x gylis) Maitinimo laido ilgis: apie 120 cmSvoris: apie 4,5 kg



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.