FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
6 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Didelė galia 50000 mAh su "Qualcomm 3.0" greito įkrovimo funkcija ir PD maitinimo tiekimu.

Galingas 50000 mAh talpos maitinimo bankas užtikrina nuolatinį energijos tiekimą. Jums nebereikia jaudintis, kad keliaujant išsikraus planšetinio kompiuterio ar išmaniojo telefono baterija. Prietaisas yra lengvas ir mažas, todėl galite lengvai jį sutalpinti į rankinį bagažą. Aukštos kokybės polimerinė baterija užtikrina stabilų veikimą, ilgą darbo laiką ir saugumą.

• Didelė talpa 50000 mAh
• "Qualcomm 3.0" 22.5 W greitas įkrovimas
• Maitinimas PD20W
• "Oppo Vooc" technologija
• "Huawei" SPC technologija
• Įvesties jungtys: mikro USB 5V-2A, 9V-2A; C tipo 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A; Žaibas 5V-2.4A
• Išvesties jungtys: USB QC3.0: 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A; C tipo PD:5V-3A, 9V-2.22A, 12V-1.66A
• Polimerinė baterija
• Plonas ir lengvas dizainas
• Klasikinis, minimalistinis dizainas

Momentinis energijos padidinimas
"Powerbank Tracer" buvo aprūpintas modernia "PowerDelivery 3.0" technologija ir "Qiuck" įkrova 22,5 W, kurios dėka vienu metu galite įkrauti "Powerbank" iš lizdo ir įkrauti mobiliuosius įrenginius: planšetinį kompiuterį ar išmanųjį telefoną iš "Powerbank". Ši technologija taip pat koreguoja tinkamą srovės ir srovės, perduodamos tarp maitinimo banko ir įkraunamo prietaiso, vertę, kad įkrovimo procesas būtų kuo trumpesnis ir tuo pat metu saugus įrangai.

Galia po ranka
Turėdami "Tracer powerbank" su savimi, jums nereikės jaudintis, kad sumažės išmaniojo telefono akumuliatoriaus įkrovos lygis. Laisvai naudokite planšetinį kompiuterį, žiūrėkite filmus keliaudami, klausykitės muzikos ir prijunkite nešiojamąjį "Tracer" akumuliatorių, kai tik to reikia, ir tęskite darbą. Pamirškite apie apribojimus, kuriuos sukelia energijos sumažėjimas, jums nebereikia jaudintis dėl prieigos prie energijos trūkumo, kad ir kur būtumėte.

Patogi USB-C jungtis
"Tracer" maitinimo bloke yra moderni USB-C išvestis, todėl įrenginį galima greitai ir lengvai prijungti. Jums nereikia tikrinti, kuri jungties pusė yra viršutinė, o kuri - apatinė, nes USB-C jungtis patogumui yra apverčiama. Šio tipo jungtys taip pat siūlo daugiau galios, palyginti su ankstesnių kartų USB jungtimis, taip pagreitindamos įkrovimo procesą.

Saugumo garantija
Šiame mobiliajame įkroviklyje naudojami aukštos kokybės polimeriniai elementai daro prietaisą ne tik itin efektyvų, bet ir saugų naudoti, o tai buvo patvirtinta laboratorinių tyrimų metu. Klasikinis dizainas, nedideli matmenys ir aukšta apdailos kokybė patiks dar reiklesniems vartotojams.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.