FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

⭐ Baro kėdės yra pagamintos iš minkštų PU odinių sėdynių. Sėdynės užpildytos didelio tankio sutirštinta kempine, kuri lengvai nesideformuoja ir yra patogesnė. Pagrindo ir pėdos plokštėje naudojama galvanizavimo technologija, kuri yra atspari korozijai ir gali veiksmingai užkirsti kelią kasdieniam nusidėvėjimui.
⭐ [Reguliuojamas aukštis & 360 ° sukimas]: Pagalvę galima pasukti 360 laipsnių kampu, o taburetės aukštį galima reguliuoti rankena. Rankena po sėdynės pagalve padeda reguliuoti skirtingus aukščius. Pagalvėlės aukštis nuo grindų: 62–82 cm (reguliuojamas aukštis)
⭐ [Nuo grindų apsaugotas dizainas]: Kojų atramos išdėstymo dizainas leidžia lengvai pastatyti kojas, galite atsisėsti ir atsipalaiduoti bei mėgautis ilgu pokalbiu. Grindys turi grindų apsaugos įtaisą, o apatinis guminis žiedas apsaugo nuo grindų subraižymo ir sumažina triukšmą sukimosi metu.
⭐ [Daugiafunkcinė baro kėdė]: Virtuvės baro kėdė yra puikios formos ir gali būti pritaikyta bet kokiai jūsų namų aplinkai. Jis gali būti naudojamas virtuvėse, valgomajame, gyvenamajame kambaryje, balkone, kavinėje, skaitikliuose, kirpyklose, baruose ir kt. Tai stilinga ir patogi daugiafunkcinė baro kėdė.
⭐ [Matmenų juostos kėdė]: Šios baro kėdės dydis yra 43 x 39 x 92–112 cm, pagalvėlė nuo grindų: 62–82 cm (reguliuojamas aukštis). Tačiau atkreipkite dėmesį, kad šios baro kėdės negali būti siunčiamos į Normandijos salas (Džersį, Gernsį).



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.