Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Ilgintuvas | 6 laiko tarpsniai | 1.8m | Baltas
Ilgintuvas | 6 laiko tarpsniai | 1.8m | Baltas
Viena juostelė, daug galimybių

Ar ieškote būdo, kaip prijungti kelis įrenginius prie vieno maitinimo šaltinio, kuris leistų jums organizuoti kabelius, pvz., Po stalu, už televizoriaus ar virtuvėje? O gal organizuojate darbo vietą sau ir savo darbuotojams, pavyzdžiui, biure ar dirbtuvėse? Geriausias sprendimas yra kelių variantų maitinimo juosta, kuri leis jums pasirinkti tą, kuris geriausiai atitinka jūsų lūkesčius.

Greitas perjungimas ir jūs dirbsite sklandžiai

Tarp mūsų gaminių rasite juosteles su skirtingu lizdų skaičiumi ir kabelių ilgiais, o tai garantuoja, kad pasirinksite tinkamą. Praktinis elementas yra įmontuotas foninio apšvietimo "Quick Switch", kuris puikiai veikia kaip kojinis jungiklis - kai jis užsidega, galite būti tikri, kad jūsų prietaisai gaus energijos dozę.

Elegantiškas dizainas jūsų patogumui

Grindjuostė puikiai tiks interjeruose, tarp kurių ją dedate. Tai įmanoma m.in klasikinio balto korpuso dėka. Mes sukūrėme jį remdamiesi naujausiomis tendencijomis, derindami eleganciją su naudojimo paprastumu. Padarykite, kad paprasčiausi kasdieniai daiktai susilietų, kad būtų sukurta harmonija.

Mums svarbus jūsų ir jūsų artimųjų saugumas

Siekdami apsaugoti jus ir kitus prie maitinimo juostos prijungtų įrenginių naudotojus, mes aprūpinome jį šiomis apsaugomis:

Apsauginė sklendė visuose lizduose, apsauganti nuo vaikų, yra ypač svarbi tose vietose, kur vaikai yra neatsiejama gyvenimo dalis,
Pagaminti iš nedegios PP medžiagos,
Civilinės atsakomybės draudimas.
Gaukite papildomos vietos

Žinome, kad vis daugiau įrenginių tampa SMART, ir gerai žinome, kiek laidų ir įkroviklių reikia namuose ar biure. Be standartinės namų ar biuro įrangos, mes jungiamės prie maitinimo šaltinio, pavyzdžiui, "Bluetooth" ausinių, kurios įgijo didžiulį populiarumą. Pateiktas "Qoltec" juostos modelis leis jums organizuoti erdvę taip, kad kabelių enormiškumas netrukdytų jūsų estetikos jausmui.

Juostelė turi rankenas, kurių dėka galite lengvai įdėti ją į vertikalią (pvz., Ant sienos) arba horizontalią (pvz., Po stalu) konfigūraciją, taip paslėpdami perteklinius laidus ir geriau organizuodami savo erdvę.

E-lizdų skaičius: 6
Kabelio ilgis: 1,8 m
Kištukas: Europos
Apsauga / filtrai: pritaikyta vaikams
Perjungiklis: taip
Montavimas: Pagrindas, siena
Spalva: Balta
Matmenys: 355 x 63 x 40 mm
Svoris: 0,515 kg
Kiti parametrai:
- Maksimali apkrova: 16A/230V/3680W

- Atitinka ES reglamento 2002/96/EB reikalavimus



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.