FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
16 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

"SmartCom Smart" belaidis durų skambutis su vidiniu imtuvu baltos spalvos

10,09 € /vienetas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
10 vienetų
Esama kiekis
72 vienetų
Šalis
Vengrija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
SKU:
holm7361
EAN:
=VLOOKUP(A531,Munka1!D:E,2,FALSE)
Paskutinis atnaujinimas
prieš 4 dienas

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas


Su integruota HD kamera
Mobiliai valdomas
Su judesio jutikliu 

Net kai jūsų nėra namuose, vis tiek galite pamatyti situaciją už savo durų ir reaguoti, kai kas nors paspaudžia durų skambutį. Išmanioji belaidžio durų skambučio kamera gali padaryti jūsų namus saugesnius.

Atraskite "X3Pro" išmanųjį durų skambutį, kuriame gausu moderniausių technologijų ir patogių funkcijų. Šis išmanusis durų skambutis, palaikantis dvipusį balso ir balso pranešimus, suteikia sprendimą, kaip padidinti jūsų namų saugumą ir lengvai valdyti jūsų durų lankytojus. Žemiau pateikiamos produkto savybės:

Dvipusiai balso ir balso pranešimai: Šiame vaizdo durų skambutyje yra pasyvus infraraudonųjų spindulių jutiklis, kuris aptinka net menkiausią judesį prie įėjimo. Kai lankytojas paspaudžia durų skambutį arba lankytojai yra priešais jūsų duris, į jūsų mobilųjį telefoną siunčiamas momentinis pranešimas.

Vaizdo įrašas suteikia realaus laiko, aiškų, dvipusį garsą, kad galėtumėte akimirksniu pamatyti, išgirsti ir kalbėtis su lankytojais naudodami savo telefono programą. Galite atsakyti į juos ir įvesti vaizdo skambučio sąsają, suderinamą su "iOS" ir "Android" įrenginiais.
Ilgesnis budėjimo režimas: maitinamas įmontuota baterija ir mažai energijos naudojančiu dizainu, jis žymiai prailgina akumuliatoriaus veikimo laiką. 
2,4 GHz "Wi-Fi" suderinamumas: Vaizdo durų skambutis prisijungia prie 2,4 GHz "Wi-Fi" tinklo ir užtikrina iki 20 metrų nuotolį.
Tiesiog prijunkite jį prie namų "Wi-Fi" tinklo ir siųskite tiesioginį vaizdo įrašą į savo telefoną. Taigi jūs galite pamatyti lankytoją ir pasikalbėti su juo iš patogios lovos, iš darbo ar net atostogų. Vaizdo įrašą galite stebėti ir bendrinti iki 4 įrenginių, tačiau tiesioginio domofono funkcija pasiekiama tik vienam vartotojui.
Naktinis matymas: Vaizdo durų skambučio kamera siūlo krištolo skaidrumo vaizdus ir vaizdo įrašus. Integruotos infraraudonųjų spindulių (IR) lemputės leidžia aiškiai matyti net tamsoje. Išmanioji IR pjūvio technologija automatiškai aptinka aplinkos apšvietimo sąlygas ir persijungia į naktinį matymą, suteikdama 65° platų žiūrėjimo kampą, kad nieko nepraleistumėte. Taip jūsų šeima ir turtas bus saugūs.

Lengvas montavimas ir naudojimas: šią belaidę durų skambučio kamerą galima įdiegti greičiau nei per 5 minutes, nenaudojant sudėtingų įrankių. Durų skambutis valdomas per programą ir veikia automatiškai. Kompaktiškas dydis ir nešiojamas dizainas leidžia jį pasiimti su savimi bet kur.

Išmanusis durų skambutis sujungia pažangiausias technologijas su komfortu, užtikrindamas jūsų namų ir artimųjų apsaugą. Neleiskite, kad netikėti lankytojai ar saugumo problemos jus nustebintų. Dėl pažangių funkcijų ir paprasto naudojimo šis išmanusis durų skambutis yra idealus pasirinkimas bet kokiems namams.

Naudojimo:
Atsisiųskite "X Smart Home APP" į savo telefoną / planšetinį kompiuterį ir sukurkite "X Smart Home APP" vartotojo paskyrą. Tada vykdykite instrukcijas pagal toliau pateiktą vaizdo įrašą.

Atkreipkite dėmesį, kad dėl mišraus tiekimo varpelio mygtuko dizainas ir išvaizda gali pasikeisti minimaliai, skirtingai nei paveikslėliuose, gaminio funkcijoms pakeitimas neturės įtakos.

Pakuote sudaro:

1 x Išmanusis durų skambučio priedėlis
1 x Išmanusis durų skambutis lauko įrenginys
1 x lipdukas (užsegimas)
1 x Varžtų komplektas 
1 x Įkrovimo laidas
1 kompiuterio instrukcijos



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.