FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Jus sužavės šių moteriškų antblauzdžių patogumas, pasižymintis minkštu ir tampriu audiniu, tiesiog tinkamu juosmens elastingumu ir visada stilinga bei elegantiška išvaizda.

Šie DYNAMO kompresiniai antblauzdžiai aukštu juosmeniu formuoja jūsų kūną.
Audinys pasižymi išskirtiniu elastingumu, užtikrindamas, kad mūsų antblauzdžiai išliktų saugūs įvairios veiklos metu, suteikdami atramą ir komfortą. Tai taikoma ne tik sportui, bet ir kasdieniam drabužiui. Dėl savo slėgiui atsparaus dizaino šie antblauzdžiai yra nepermatomi net tempimo metu, kurie paprastai atskleidžia apatinius drabužius.

DYNAMO antblauzdžiai yra universalūs įvairioms veikloms, tinkantys ne tik sporto salei, bet ir vaikščiojimui, bėgimui, važiavimui dviračiu, riedlenčių sportui ir atsitiktinėms kelionėms mieste. Skirtingai nuo įprastų sportinių drabužių, šie antblauzdžiai yra sukurti taip, kad tiktų kiekvienai moteriai ir jos unikalioms treniruočių nuostatoms.

Be to, DYNAMO antblauzdžiai yra pagaminti iš kvėpuojančios ir tamprios medžiagos, kuri suteikia atramą ir lankstumą judant.
Aukšta juosmens juosta suteikia papildomą sutvirtinimą ir padengimą, o plokščios siūlės apsaugo nuo įbrėžimų ir odos sudirginimo.

SPECIFIKACIJOS:
Spalva: tamsiai pilka
Medžiaga: nailonas 60%, poliesteris 32%, elastanas 8%
Dydžiai: L



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.