MAY SALE
-30%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Mes siūlome įvairius avalynės ir drabužių mišinius, parduodamus Sportsdirect.com išskirtinėmis lengvatinėmis kainomis trijuose segmentuose – moterų, vaikų ir vyrų. Visi produktai yra A + klasės su lipdukais ir kartoninėmis dėžėmis (batams) 1. Išsami informacija: * Kiekviename mišinyje yra šie prekių ženklai: "Adidas", "Reebok", "Firetrap", "Kappa", "Karrimor", "Lonsdale", "Soucal", "Dunlop", "Nike", "British Knights", "Lee Cooper", "Perre Cardin" ir atskiri kitų prekių ženklų produktai. * Atkreipkite dėmesį, kad batai ir suknelės daugiausia yra sportiniai modeliai. - Kiekvienas produktas yra iš praėjusių metų sportinių kolekcijų. -
Nėra galimybės pasirinkti elementų - modelio pagal modelį. -
Mišinyje yra 10% vaikų gaminių, 45% moterų ir 45% vyrų modelių. - 25% batai, 72% drabužiai, 3% aksesuarai. *
DABAR - Pirmiesiems naujų klientų užsakymams: Minimalus užsakymas: 50 vienetų už IŠSKIRTINĘ 10,90 EUR kainą! - Išbandykite kokybę ir išbandykite mūsų puikias sąlygas. Privalumai: - Mes esame atsakingi už prekių tiekimą, priklausomai nuo produkto, su pakuote ar dėžute be rūpesčių.
* Svarbu: - Mišiniai parenkami atsitiktinai, dauguma modelių dažniausiai yra unikalūs gabalai ir dydžiai. - Visos Jūsų įsigytos prekės turi tinkamą mūsų įmonės išrašytą sąskaitą faktūrą. 3. Pristatymas: - Pristatymo kaina skiriasi priklausomai nuo vietos. * Kiekvieną siuntą pristatysime per 5-6 darbo dienas. Todėl jis gabenamas į bet kurią vietą Europoje per 6–10 darbo dienų. 4. Mokėjimo būdai: - Banko pavedimas 5. Galite laisvai apsilankyti mūsų sandėlyje Bulgarijoje ir pamatyti atsargas prieš pirkdami. * Dėl batų ir drabužių užsakymų prašome susisiekti su mumis.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.