WELCOME SUMMER
-35%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Atraskite tobulą tradicijų ir funkcionalumo derinį su virduliu "Klausberg KB-7403 Witchingling Kettle". Profesionaliai pagamintas iš patvaraus anglinio plieno, šis virdulys turi aukštos kokybės emalio dangą, sukurtą taip, kad atlaikytų laiko išbandymą.

Įrengta patogi švilpimo funkcija, ji grakščiai rodo, kada jūsų vanduo užvirė. Ši funkcija užtikrina energijos vartojimo efektyvumą ir saugumą, suteikdama jūsų virtuvei klasikinį prisilietimą.

Universalumas yra šio virdulio pagrindas, todėl jis tinka visų tipų viryklėms, įskaitant elektrines, keramines, halogenines, indukcines ir dujines. Užtikrinkite optimalų veikimą, suderindami virdulio pagrindą su atitinkamos galios ir dydžio degikliais.

Nors sukurtas taip, kad jį būtų lengva naudoti, būtina pažymėti, kad šis virdulys NĖRA tinkamas indaplovės valymui. Rekomenduojama rankinė priežiūra, kad būtų išsaugota nesugadinta būklė.

Didelės 2,8 litro talpos šis virdulys idealiai tinka aptarnauti kelis svečius arba didmeninėms reikmėms, kai reikia didesnių kiekių.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.