FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

"T2pro" yra išmanusis su išmaniąja funkcija, leidžiančia jį naudoti visur. Jis turi pažangių funkcijų, kurios kasdienį gyvenimą daro įprastesnį.

Išmanusis turi silicio dioksido l apyrankę, kuri leidžia lengvai nešioti su rankos ilgiu. Be to, po 35 gramus riešo neapkrauna.

T2pro yra protingas ant jūsų rankos, o jūsų funkcija yra protinga K nnyed n gali prisijungti prie iOS platformos, s t palaikyti pagrindinį z st, l p ssz ml l st, širdies ritmo monitorius st, c z ss gi s rak st, Bluetooth h v daug s smart eml hand two. Šis daugialypis turinys leidžia palaikyti ryšį su svarbia informacija ir naujausiomis naujienomis.

Su apvaliu t rcs ir atl tika st lus j šis protingas ra modernus ir madingas atrodo st k lcs n z i on .

"T2pro" turi išmanųjį "ra drop" dizainą, kuris užtikrina, kad jį galima dėvėti sportiniame televizoriuje arba laisvalaikio linijoje. IPS skraidymo ekranas yra aiškus, kad galėtumėte perskaityti informaciją, o IP tikrai galės perskaityti informaciją, o tit n tv pranešimas tikrai galės perskaityti informaciją apie .

Jūs galite gauti naudos iš viso to viename rint ssel . T lt si procesas yra greitas s vieną kartą , nes m gneses t lt si m taškas l .

T2pro yra protingas tiems, kurie nori įsitraukti ir palaikyti ryšį su svarbiausiomis informacijos grupėmis. Atraskite dabar ir atraskite išmaniąsias funkcijas, kuriomis galėjote naudotis.

TM R: 28 mm

T2pro išmanusis turi dėžutę, kurioje ra gali būti lt ir k l l .



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.