FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

"TiNifogo Tiger" veržliarakčio veržliaraktis 48 in 1 veržliarakčio įrankiai

2,00 € /vienetas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
1652 vienetų
Esama kiekis
1652 vienetų
Šalis
Italijoje
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Pristatymo laikas
3 nap
Paskutinis atnaujinimas
prieš 2 savaites

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

▲【Unikalaus dizaino】Daugiafunkcis klavišas, specialiai sukurtas įrankis, kuris sujungia 48 įrankius į vieną ir palengvina bei pagreitina kiekvieną remontą. Tiesiog akimirksniu spustelėję įvairius dydžius, jie yra įrankis, kurio jums reikia darbui.
▲【Lengvas perkeliamumas】 Jums nereikia kelių lizdų veržliarakčių ar didelių įrankių rinkinių, tik pasukamos galvutės, kad rastumėte tinkamą. Unikalus dantų revoliucinis įrankio dizainas leidžia sukurti tiek standartinius, tiek metrinius dydžius - tiesiog apverskite visą daiktą ir turėsite daugiau dydžių.
▲【Greitas】Skirtingai nuo kitų veržliarakčių, lizdinis veržliaraktis leidžia dirbti 45° kampu. Patogu ir taupo jūsų laiką. Vykdykite projektus namuose, kelyje, darbo vietoje ir bet kur. Šis profesionalaus lygio įrankis sukurtas su 360° besisukančia galvute, kuri greitai pakeičia jums reikalingą formatą.
▲【Taikymas】Profesionalus įrankis, skirtas visiems jūsų projektams namuose, parduotuvėje ar darbo vietoje, idealiai tinkantis: automobiliui, namams, lauke ir kt
▲【Tikslus procesas】 – jo tvirta, patvari ir patvari konstrukcija sukurta taip, kad tarnautų ir būtų pasirengusi atsistoti ilgus metus intensyviai naudojant. Triguba chromo apdaila su pilnu poliravimu, todėl ją lengva valyti ir ji atspari korozijai



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.