FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
22 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Belaidis AC650 dviejų juostų USB tinklo adapteris
U9 zu dviejų juostų „Wi-Fi 11ac“ adapteris. 5 GHz belaidžio ryšio greitis gali būti 433 Mb / s, 2,4 GHz - 200 Mb / s. Pažangios MU-MIMO technologijos pagerina perdavimo efektyvumą ir užtikrina sklandesnį srautinį perdavimą. Adapteris automatiškai įdiegiamas prijungus prie kompiuterio. Dėl kompaktiško mini dizaino U9 neturi jokios įtakos gretimų prievadų naudojimui. U9 yra suderinamas su Windows XP / 7/8 / 8.1 / 10.

Greitas Wi-Fi tinklas
U9 unterstützt Wi-Fi-Standard jetzt mit 802.11ac-Generation ir 3 kartus greitesnis nei belaidis N. Adapteris leidžia pasirinkti vieną iš dviejų juostų – 5 GHz (433 Mb/s) ir 2,4 GHz (200 Mb/s) .

Automatinis diegimas, nereikia konfigūruoti
Dėl savo vidinio disko U9 gali automatiškai užbaigti diegimą, kai jis prijungtas prie kompiuterio, todėl jums nereikia sudėtingos sąrankos ir diegimo naudojant kompaktinį diską arba įrenginį.

MU-MIMO-Technologijos
U9 įdiegta technologija MU-MIMO (Multiple User - Multiple Input Multiple Output), kuri vienu metu bendrauja su daugeliu įrenginių, kurios dėka ženkliai pagerina perdavimo efektyvumą.

Miniatiūrinis projektas
Dėl savo kompaktiško ir elegantiško dizaino U9 yra mažesnis nei dauguma turimų 11ac Wi-Fi USB adapterių. Vartotojai gali prijungti mini adapterį prie bet kurio USB prievado, neužblokuodami gretimų prievadų.

Suderinamas su įvairiomis operacinėmis sistemomis
U9 yra suderinamas su Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 ir Windows 10.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.