FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
14 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Dash kamera TRACER MobiDrive

Dash kameros yra įrenginiai, kurie vis dažniau naudojami mūsų automobiliuose. Jie siūlo apsaugą nuo bandymo gauti draudimą iš nesąžiningo vairuotojo susidūrimo ar avarijos atveju. Avariją sukėlęs asmuo dažnai gali būti aiškiai atpažįstamas iš automobilio kameros įrašo. Tracer MobiDrive leidžia jaustis dar saugiau tiek važiuojant iš miesto, tiek važiuojant siauromis miesto gatvelėmis. Tracer MobiDouble prietaisų skydelis taip pat bus naudingas norint užfiksuoti gražius vaizdus vairuojant. „Tracer“ prietaisų skydelyje yra didelis ir aiškus 2,4 colio LCD ekranas.

nuolatinis įrašymas
Ciklo įrašymo funkcija užtikrina, kad atminties kortelėje niekada nepritrūks vietos. Ciklo įrašymas reiškia, kad anksčiau įrašytai medžiagai užpildžius visą atminties kortelę, įrenginys išsaugo kitus, o ne esamus, o kamera perrašo naujus, o ne seniausius.

judesio detektorius
„Tracer MobiDrive“ kamera aprūpinta judesio jutikliu, o tai reiškia, kad ji automatiškai pradės filmuoti automobiliui pradėjus judėti. „Tracer“ fotoaparate galite įdėti atminties kortelę iki 32 GB.

mikrofonas
MobiDrive yra įrengtas mikrofonas, kurio dėka galite įrašyti ne tik vaizdą, bet ir garsą maršruto metu ar nenumatytą įvykį kelyje.

Paprastas valdymas ir lengvas surinkimas
Tracer MobiDrive kamera turi 2,4 colio ekraną, leidžiantį peržiūrėti įrašytas medžiagas, koreguoti vaizdo kadravimą ir patogiai pasirinkti meniu nustatymus. Komplekte yra siurbtuko laikiklis, todėl galite lengvai pritvirtinti fotoaparatą savo automobilyje.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.