FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

vibracijos treniruoklis daugiafunkcis treniruočių stendas su nuotolinio valdymo pultu

50,62 € /vienetas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
10 vienetų
Esama kiekis
444 vienetų
Šalis
Vengrija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
SKU:
holm2037
EAN:
=VLOOKUP(A40,Munka1!D:E,2,FALSE)
Paskutinis atnaujinimas
prieš 5 dienas

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

Vibracijos treniruoklio treniruočių suoliukas, jei norite ką nors padaryti dėl savo sveikatos
Naudodami šį naują metodą galite efektyviai formuoti savo kūną. Vibracijos dėka vibracijos treniruoklio treniruočių stendo efektyvumas gali būti kelis kartus didesnis nei tradicinių treniruočių formų, jis atpalaiduoja raumenis po alinančio darbo, sporto ar sunkaus fizinio krūvio, todėl jūsų kūnas gali lengviau atsinaujinti ir vėl galite jaustis pailsėję.

Vibracijos treniruoklio stendo naudojimas gerina pusiausvyrą ir koordinaciją, stimuliuoja kraujotaką ir virškinimą, taip pat palaiko ir stiprina giliai esančius raumenis, kuriuos sunku pasiekti kitomis treniruočių formomis. Galite treniruotis ir formuoti savo kūną daug mažiau treniruodamiesi, mažiau laiko ir mažiau įtempti nei tradicinės treniruočių formos. Vibracijos treniruotės yra švelnios, maloniai atpalaiduoja kūną, todėl galite jas naudoti kaip būdą atvėsinti sunkesnę treniruotę.

Kadangi tai padidina kraujotaką, tai gali žymiai pagerinti jūsų bendrą savijautą jau po kelių sesijų. Jausitės labiau pailsėję, tinkami ir aktyvūs. Tai padeda kovoti su bendru nuovargiu ir stresu, padidina jūsų energiją, o malonus dilgčiojimas veikia visą dieną. Padidėjus kraujotakai, padidėja organizmo aprūpinimas deguonimi, daugiau maistinių medžiagų pasiekia ląsteles ir audinius.
Refleksyvus, labai greitas raumenų susitraukimų ir darbo seka padidina raumenų lankstumą ir ištvermę. Tai apsaugo nuo raumenų silpnumo vystymosi, tačiau nesukelia tiek daug įtampos širdžiai ir sąnariams, kaip tradicinė treniruotė. Raumenys išlieka įtempti ir jaunatviški, galite geriau pasirodyti sportuodami ir darbe, arba po to galite padaryti geriau net ir iš sunkios fizinės laikysenos. Stiprūs raumenys palaiko tvirtą skeleto sistemą, todėl jie taip pat padeda išvengti problemų.

Padidėja sąnarių kraujotaka, padidėja sinovinio skysčio gamyba, o tai padeda išvengti sąnarių nusidėvėjimo ir kalcifikacijos bei išvengti vėlesnių dėl jų atsirandančių skausmų.
Dėl kraujotaką gerinančio poveikio jis stimuliuoja ir reguliuoja medžiagų apykaitą, padeda deginti riebalus ir taip mažina svorį, taip pat gali būti veiksmingas prieš celiulitą, nes dėl teigiamo poveikio jungiamiesiems audiniams oda tampa stangri ir elastinga, kūnas išlaiko jaunystę, todėl matomi senėjimo procesai taip pat gali būti atidėti.
Vibracijos treniruoklio stendą reikia naudoti sulenktomis kojomis arba tokia poza, kuri vibruojant suaktyvina jūsų kūno pusiausvyros palaikymo refleksus. Vibracijos per trumpą laiką sukelia daug raumenų susitraukimų jūsų kūne, todėl vos kelias minutes praktikuodami per dieną galite pasiekti kelis kartus didesnį tradicinės treniruotės efektą. 
Todėl, gavus gydytojo sutikimą, jo vartojimas gali būti rekomenduojamas net vyresnio amžiaus žmonėms. Siekiant optimalaus efekto, produktą rekomenduojama naudoti bent 3-4 kartus per savaitę keletą minučių.
Treniruočių suolelis turi nuotolinio valdymo pultą, kuris leidžia lengvai reguliuoti vibracijos intensyvumą per 20 etapų, todėl kiekvieną kartą galite pritaikyti tinkamiausią treniruočių formą pagal savo poreikius. Pagrindinės savybės:- Stimuliuoja raumenis vibracijomis- Gerina kraujotaką, stimuliuoja medžiagų apykaitą- Stiprina, įtempia ir išlaiko raumenis jaunus- Neapkrauna širdies ir sąnarių- Švelniai stiprina, nepavargsta- Mažina stresą, mažina nuovargį- Gerina pusiausvyros ir koordinacijos jausmą- Padeda skaidyti riebalus ir taip sumažinti svorį- Kovoja su celiulitu stimuliuodamas kraujotaką- Išlaiko jaunatviškumą ir gaivumą kėbulas - 20 reguliuojamų pavarų - maksimali keliamoji galia: 120 kg
Pakuote sudaro:- 1 x vibracijos treniruoklis- 1 x nuotolinio valdymo pultas- 1 x maitinimo šaltinis
Spalva: Balta, Raudona

Įrenginyje nėra guminių pluoštų!



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.