FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
22 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


Didelis greitis ir stabilus signalas:
Kad galėtumėte dirbti ir mėgautis internetu be pertrūkių, mūsų "Wi-Fi" tinklo plėtintuvas turi dvigubas išorines antenas. Turėdami stabilų ir patikimą "Wi-Fi" signalą ir duomenų perdavimo greitį iki 300 Mbps, galite išplėsti savo "Wi-Fi" diapazoną. Jums niekada nereikės kentėti nuo atsilikimo ir buferio vėl dirbant ir mėgautis HD srautiniu perdavimu, žaidimais, naršymu, transliavimu ir sklandžiu skambinimu.

Laidinis eterneto prievadas:
Produkte yra Ethernet prievadas, suteikiantis vartotojams papildomų lankstumo ir ryšio galimybių. "WiFi" tinklo plėstuvas taip pat gali būti naudojamas kaip belaidis adapteris per prievadą, leidžiantis prijungti laidinius įrenginius, tokius kaip žaidimų konsolės, spausdintuvai, belaidės apsaugos kameros ir išmanieji televizoriai.

Universalus suderinamumas:
Produktas atpažįsta besikeičiantį technologijos pobūdį ir poreikius. Todėl šis tinklo plėtinys yra visuotinai suderinamas ir taip pat gali būti naudojamas kaip belaidis tiltas, leidžiantis prijungti ir "Android" įrenginius. Ši funkcija leidžia visiems vartotojams išnaudoti visas savo įrenginių ir tinklo ryšių galimybes.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.