FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Vinių frezavimo staklės su pjaustytuvų komplektu – profesionali priežiūra namuose!
Lafe nagų frezavimo staklės yra daugiafunkcis kosmetinis prietaisas, skirtas ypatingoms užduotims atlikti. Puikiai tinka manikiūrui, pedikiūrui ir kulnų lyginimui. Frezavimo staklės susideda iš daugybės įrankių viename mažame įrenginyje – dildė, nagų lakuotojas, kulnų tarka. Jo pagalba galime apkarpyti rankų nagus ir suteikti jiems norimą formą, pašalinti odeles, paruošti lėkštę lakavimui ir dekoracijoms, bet ir pasirūpinti pėdomis, įskaitant ir stipriai suragėjusio kulnų epidermio pašalinimą. Frezavimo staklės LAFE FRE002 suteikia jūsų rankoms ir kojoms nepriekaištingą, išpuoselėtą išvaizdą ir dėl to jums nereikia eiti į grožio saloną. Sukurkite profesionalų manikiūro saloną namuose.

• Tylus ir efektyvus veikimas be vibracijos.
• Patogus rankinis valdymas.
• Galimybė nustatyti sukimosi kryptį.
• Paprasta antgalių ir frezavimo priedų keitimo sistema.
• 25 000 aps./min.
• 10W galia.
• Komplektuojamas su 5 pjaustytuvais ir 6 šlifavimo padėklais, įskaitant kūginę ir cilindrinę pjaustytuvą.
• Stovas, leidžiantis nuleisti galvą dirbant.

Efektyvumas ir greitas veiksmas
Naudodami LAFE frezavimo stakles galite greitai ir profesionaliai prižiūrėti rankas ir kojas, įgauti mėgstamą nagų formą ir pašalinti negražias odeles. Prietaisas pasiekia 25 000 apsisukimų per minutę greitį, todėl tinkamas lako likučiams šalinti nuo nago plokštelės bei podologinėms procedūroms. Dėl 10 W galios frezavimo staklės puikiai tinka namų ritualams, o manikiūro ar pedikiūro atlikimas nebėra varginantis, varginantis užsiėmimas, reikalaujantis apsilankymo profesionaliame salone. Dėl tylaus ir sklandaus prietaiso veikimo rankų ir pėdų priežiūra atpalaiduoja, nesukelia dirginimo ar galvos skausmo.
Kelių tipų pjaustytuvai
Komplekte su freza gausite 5 frezus ir 6 įvairaus grūdelio šlifavimo trinkeles bei laikiklį šlifavimo trinkelėmis. Labai svarbu pasirinkti tinkamą pjoviklį konkrečiam gydymui, nes naudojant netinkamą galiuką galite pažeisti nagą, nupjauti jus arba gydymas gali būti ne itin veiksmingas. Perdangos būna įvairių formų – įskaitant cilindrinius ir kūgius, kurių dėka jūs ne tik apkarpysite nagus ir suteiksite jiems formą, bet ir matysite plokštelę, pašalinsite odeles ir gelio ar akrilo preparatų likučius. Šiurkščios pagalvėlės puikiai pašalina nuospaudas ant kojų.
Patogus veikimas
Valdymas LAFE frezavimo stakle yra itin paprastas ir patogus. Rinkinyje, be galvutės, rasite ir specialų stovą, leidžiantį saugiai pasidėti įrenginį darbo pertraukos metu. Dėka pirmyn/atgal veikimo režimo galima keisti galvos sukimosi kryptį, kas leidžia dar tiksliau modeliuoti nago plokštelę.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.