FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Virtuvės FM tinklo radijas Auna KR-140 LED BT

45,94 € /vienetas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
1 vienetų
Esama kiekis
be apribojimų
Šalis
Lenkija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
SKU:
4260509684149
EAN:
4260509684149
Paskutinis atnaujinimas
prieš 3 savaites

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas


KR-140 Virtuvės radijas Bluetooth imtuvas FM LED balta
"Auna" virtuvės radijas "KR-140" yra ne tik muzikinė pramoga virimo metu. "Bluetooth" funkcijos dėka įmontuotą radiją galima prijungti prie išmaniojo telefono ir naudoti kaip garsiakalbį.
Tikrasis šio virtuvės radijo privalumas yra įmontuota "Bluetooth" sąsaja. Tai leidžia belaidžiu būdu transliuoti muziką iš išmaniųjų telefonų, nešiojamųjų kompiuterių ar planšetinių kompiuterių. Du stereofoniniai garsiakalbiai yra atsakingi už geriausių hitų grojimą, kuriuos palaiko du maži žemų dažnių garsiakalbiai, garantuojantys žemą žemųjų dažnių atkūrimą. Be to, "Bluetooth" leidžia naudoti radiją kaip laisvų rankų sistemą, todėl bet kuriuo metu galite atsiliepti į įeinančius skambučius naudodami įmontuotą mikrofoną.
Be "Bluetooth", virtuvės radijas "AUNA KR-140" turi vandeniui atsparų jutiklinį ekraną, per kurį valdomos visos funkcijos. Dėl šios priežasties įmontuotą radiją galima lengvai valdyti virimo metu, o jį baigus išvalyti bet kokį nešvarų ekraną.
Pagrindinėje įrangoje taip pat yra FM-PLL radijo imtuvas su atmintimi 40 radijo stočių ir LED apšvietimu. Ryškus apšvietimas (9 šviesos diodai) leidžia apšviesti darbinį paviršių. Ypatingas privalumas yra reguliuojamas virimo laiko laikmatis, kuris padeda stebėti tinkamą įvairių patiekalų gaminimo laiką. Plačios pažadinimo funkcijos su programuojamu dvigubu aliarmo ir snaudimo funkcija, taip pat miego laikmatis užbaigia daugybę prietaiso funkcijų. Pažadinimo signalą galima pasirinkti – per radiją arba garso signalą.

Pagrindinė informacija:Laisvų rankų įrangos funkcija: praktiška laisvų rankų įranga per "Bluetooth"Lengvas ryšys: prijunkite planšetinį kompiuterį, išmanųjį telefoną ir asmeninį kompiuterį belaidžiu būdu per "BluetoothGood" garsą: stereofoniniai garsiakalbiai ir žemų dažnių garsiakalbiai suteikia iki 10 metų muzikos galią Viskas, kas matoma: Ryškus apšvietimas (9 šviesos diodai) darbiniam paviršiui apšviestiLengva valyti:    jutiklinį ekraną galima lengvai nuvalyti virimo metu ir po jo "FinishPerfect" pagalba: praktiškas virimo laikmatis ir dvigubo aliarmo pagalba gaminant maistąFunkcijos:"Bluetooth" versija: 4.1BT profiliai: A2DP, AVRCP, HSPBeito diapazonas: iki 10 metrųIšėjimo galia: 2,7 x 2 vatai RMSImpedansas: 4 omaiDažnių diapazonas: 80 - 18 000 HzFM dažnių diapazonas: 87,5 - 108 MHzRDS funkcijos: laiko sinchronizavimasStoties atmintis: 40 stočiųEnergijos tiekimas: 220-240 V ~ | 50/60 Hz (5 V, 2 A)

Pristatymo apimtis:
1 x Įranga
1 x Maitinimo adapteris
Tvirtinimo medžiaga
Vartotojo vadovas vokiečių kalba (kitomis kalbomis: anglų ir kt.)

Matmenys: Matmenys: apie 27 x 4,7 x 15 cm (plotis x aukštis x plotis, su kištuku) Svoris: apie 0,63 kg



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.