FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


Šis kūno rengybos stebėjimo įrenginys yra specialiai sukurtas vyresniems nei 5 metų vaikams. Tai gali paskatinti vaikus išsiugdyti gerus sportinius įpročius ir tapti sveikesniais. Vaikų kūno rengybos laikrodis turi daug praktinių funkcijų, kad patenkintų kasdienius vaikų poreikius. Tai bus geriausias sveikatos draugas ir puiki dovana vaikams.

Visos dienos veiklos stebėjimo priemonė: 24 valandų veiklos stebėjimo priemonė automatiškai skaičiuoja vaikų žingsnius, atstumus ir sudegintas kalorijas. Jis palaiko 14 veiklos būdų.

Platus suderinamumas: suderinamas su "iOS 9.0" ar naujesne versija ir "Android 6.0" ar naujesniais išmaniaisiais telefonais (nesuderinamas su asmeniniais kompiuteriais, "iPad" ar planšetiniais kompiuteriais).

Sveikatos monitorius: automatiškai stebėkite savo vaikų kasdienį širdies ritmą realiuoju laiku ir peržiūrėkite vaikų širdies ritmo diagramą programoje. Taip pat galite nustatyti širdies ritmo žadintuvą. Kai širdies susitraukimų dažnis viršija viršutinę ribą, jis primena vaikams vibraciją.

Miego stebėjimo priemonė: automatiškai stebėkite vaikų miegą ir rodykite miego duomenis programoje, kad galėtumėte geriau suprasti savo vaikų miego būseną ir sudaryti sveikesnius tvarkaraščius.

IP68 vandeniui atsparus dizainas: Dėl IP68 atsparumo vandeniui vaikai gali mėgautis plaukimu ir kitomis vandens sporto šakomis.

Keli laikrodžio ciferblatai: Galima rinktis iš kelių skirtingų laikrodžio ciferblatų, visi labai mieli ir išskirtiniai, skirti vaikams, o vaikai gali pasirinkti mėgstamą laikrodžio ciferblatą.

Tylus žadintuvas: nustatykite iki 10 žadintuvų, kad vaikai primintų jiems atsikelti, gerti vandenį, vartoti vaistus ir dar daugiau, nepraleidžiant svarbių dalykų. Tylus vibracijos aliarmas gali neleisti kitiems jūsų trikdyti.

Chronometras: kol jūsų vaikai treniruojasi ar mokosi, galite įjungti chronometro funkciją laikrodyje. Šis įrankis gali padėti vaikams sekti ir optimizuoti treniruočių poveikį.

Fotoaparato nuotolinio valdymo pultas: Galite tiesiogiai valdyti savo mobilųjį telefoną, kad galėtumėte fotografuoti, kad jūs ir jūsų vaikai galėtumėte mėgautis laimingu laiku ir užfiksuoti tas gražias akimirkas.

Išmanusis pranešimas: Labai patogu skaityti mobiliojo telefono pranešimą tiesiai iš laikrodžio.

Super baterijos veikimo laikas: veikia iki 7 dienų po visiško įkrovimo.

Patogus įkrovimas: Naudokite įmontuotą USB įkrovimo būdą, tiesiog atjunkite dirželį ir laikrodį bei prijunkite laikrodžio lusto galą prie bet kurio USB prievado įkrovimui be jokių papildomų įkrovimo laidų.

Keičiami dirželiai: Keturi reguliuojami skirtingų spalvų dirželiai, minkšti ir patogūs, prigludę prie 5–7,3 colių riešų.

Pagrindinės funkcijos

Širdies ritmo monitorius
Miego monitorius
Žingsniamatis
Chronometras
Tylus žadintuvas
Kalorijų skaičiavimas
Fotoaparato nuotolinio valdymo pultas
Skambinkite /SMS / Žinutės priminimas

Specifikacijos

Surinkto produkto svoris
0.17 svaro

Spalva
Geltona-šviesiai mėlyna

Serijos numeris
WF-K6-IL-WM1

Gamintojas
Sąmoningas

Surinkto gaminio matmenys (L x W x H)
5.50 x 3.15 x 1.18 colių



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.