FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


Reguliari kaina: 529,99 Lt
Mūsų kaina: 424 PLN

"Quickstick" lėta viryklė "Sous Vide" termostatas Cirkuliacinis siurblys 20 l nerūdijančio plieno3 žingsniai iki tobulo patiekalo su pilnu skoniu. "LowCarb" dieta, žalias maistas, dieta ar svorio mažinimas – su lėta virykle gaminate maistą neprarasdami vitaminų ir maistinių medžiagų, be vargo ir kaip profesionalai.

Cirkuliacinis siurblys ir išmani atjungimo sistema užtikrina tikslų lėtą maisto gaminimą results.To gyventi sąmoningai taip pat reiškia valgyti sąmoningai, o tai reiškia sąmoningą maisto gaminimą. Klarsteino "Quickstick " yra tikslus prietaisas, kuris laikosi šios filosofijos. 

Ypatingas lėto virimo privalumas: Dėl švelnaus kaitinimo neprarandami vitaminai ir mineralai, tačiau jie lieka virtame produkte, neištirpindami verdančiame vandenyje. Tai ne tik skanus, bet ir sveikas. 1300 W galios "Klarstein Quickstick " 0,2 ° C tikslumu įkaista iki 2 litrų vandens. Įmontuotas cirkuliacinis siurblys palaiko pastovią iš anksto nustatytą vandens temperatūrą 50–95 laipsnių diapazone. Taigi garantuojamas puikus lėto maisto, supakuoto į vakuuminius maišus, gaminimo rezultatas.

Išmanioji atjungimo sistema neleidžia vandeniui perpildyti ar degti, kai nėra pakankamai vandens. Gamindami maistą galite saugiai išeiti iš virtuvės.

"Quickstick" lėta viryklė yra pagaminta iš nerūdijančio plieno ir gali būti valdoma per LCD jutiklinį ekraną. Be "Sous Vide" proceso, "Klarstein Quickstick" taip pat gali būti naudojamas normaliam maisto ruošimui žemoje temperatūroje, maistui šildyti ar šildyti.Lengva valyti, neužimanti daug vietos ir optiškai žavinti "Klarstein Quickstick  " lėta viryklė sveiką maisto gaminimą paverčia vaiko žaidimu ir taip pat yra profesionalus prietaisas pasauliečiams.

Pagrindinė informacija: Tikslus temperatūros reguliavimas (+/- 0,2 C) Pastovi temperatūra visame inde dėl įmontuoto cirkuliacinio siurblioTemperatūros valdymas nuo 50 iki 95 °C

Savybės:Ekrano įjungimo / išjungimo jungiklio funkcija (nuo 0:00 iki 59:59)Mėlynas LCD jutiklinis ekranasNerūdijančio plieno lietimasPaprastas veikimas ir valymasNeužima daug vietosGalia: 1300 vatųMaitinimo šaltinis: 220-240 V; 50 Hz

Pristatymo apimtis:1 x įrenginysVartotojo vadovas vokiečių kalba (kitomis kalbomis: anglų)

Matmenys: Matmenys apytiksliai: 36,7 x 13,5 x 8,8 cm (plotis x aukštis x gylis) Svoris: apie 1,1 kg



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.