FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
9 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Ištirkite savo instinktą
Karinio lygio tvirtumas / 10 ATM Atsparumas vandeniui Kraujo ir deguonies prisotinimo matavimas
NUOTYKIMS PARUOŠTAS DIZAINAS
Ištvermė, kad atitiktų savo
Amazfit T-Rex Pro forma yra tvirta ir tvirta su skirtingais kampais. Išlaikęs 15 karinio lygio testų1, laikrodis gali kovoti su jumis per karštas dykumas, drėgnus atogrąžų miškus ir poliarinius ledynus. Įsivaizduokite ištvermę, kuri lengvai įveikia stichijas.
* Atitinkami duomenys šia tema gauti iš šios ataskaitos: H202005252293-01LT-G2. Ilgai laikyti nerekomenduojama, nes tai gali sugadinti laikrodį ir jo dalis.
Tvirtumas iš vidaus
Amazfit T-Rex Pro yra titaniškas praktiškumo, stiprumo ir komforto derinys.
Išorinis dangtelis yra apipurškiamas metalu, todėl išryškėja sodrios lengvo 60 g laikrodžio korpuso tekstūros.
Aiškus 1,3 colio HD AMOLED spalvotas ekranas su visada rodomu ekranu užtikrina, kad jums nereikės stabdyti veiklos, kad patikrintumėte svarbią informaciją.
Prie Amazfit T-Rex Pro pridedamas odai nekenksmingas silikoninis dirželis su prakaitą sugeriančiu dizainu, užtikrinančiu, kad jis išliks sausas ir patogus.
JŪSŲ PARTNERIS TYRINĖJAME
Eikite į kelią ir susitaikykite su tuo, kas ateis
„Amazfit T-Rex Pro“ yra aukšto lygio tyrinėjimo partneris, palaikantis keturias pasaulines palydovinės navigacijos sistemas, 10 ATM atsparumą vandeniui2, kraujo prisotinimo deguonimi matavimo sistemą3, orų stebėjimo įrenginį4, saulėtekio ir saulėlydžio monitorių4, dabartinės mėnulio fazės ekraną5, kompasas ir barometrinis aukščiamatis, itin ilgas 18 dienų akumuliatoriaus veikimo laikas6 įprastu naudojimu ir daugiau nei 100 skirtingų sporto režimų7.
Tyrinėkite nežinomybę
Palaikomos keturios pasaulinės navigacijos palydovinės sistemos siūlo greitą padėties nustatymą ir aukštą tikslumą. Kad ir kur eitumėte, visada žinosite, kur esate8.
Važiuokite potvyniais ir pasilepinkite
10 bankomatų klasės Amazfit T-Rex Pro yra atsparus vandeniui iki 100 metrų gylyje2, todėl galite kartu naršyti, plaukti ar tyrinėti paslaptingą povandeninį pasaulį.
Saugiai pakilkite su kraujo prisotinimo deguonimi matavimu3
Dideliame aukštyje kiekvienas metras, kurį keliaujate aukštyn, susiduria su didesniais iššūkiais. Todėl „Amazfit T-Rex Pro“ įspės jus kaskart, kai aptiks, kad pajusite didelius aukščio pokyčius9, ir paragins atlikti kraujo prisotinimo deguonimi testą. Šį testą taip pat galima atlikti, kai jaučiatės nepatogiai, siekiant geriau apsaugoti savo kūną.
Atlikite pratimus iki galo ir stebėkite kiekvieną savo judesį
„Amazfit T-Rex Pro“ turi daugiau nei 100 sporto režimų7 ir gali būti naudojamas norint stebėti svarbius duomenis, pvz., treniruotės širdies ritmą, nuvažiuotą atstumą, judėjimo greitį ir sudegintas kalorijas realiuoju laiku daugeliui sporto režimų, kad galėtumėte stebėti ir pagerinti savo sportinis pasirodymas.
FirstBeat™ algoritmas įvertina specializuotus duomenis, tokius kaip maksimalus deguonies suvartojimas10, visas atsigavimo laikas ir treniruočių krūvis, kad įvertintų jūsų pasiekimus po kiekvieno iššūkio.
Naujausias mūsų pačių sukurtas ExerSense™ treniruočių atpažinimo algoritmas automatiškai atpažįsta aštuonis sporto režimus ir įrašo atitinkamus treniruočių duomenis11.
SAUGOK SVEIKATĄ IR BŪKITE FORMĄ
Stebėkite širdies ritmą12
„Amazfit T-Rex Pro“ siūlo 24 valandų širdies ritmo stebėjimą ir gali nedelsiant įspėti apie aukštą širdies ritmą. Širdies sveikata yra svarbiausias prioritetas, todėl jūsų „Amazfit T-Rex Pro“ visada ją seka, taip pat gali įrašyti jūsų širdies ritmo kintamumą (HRV) per dieną, kad galėtų stebėti jūsų streso lygį. Išmokti atsipalaiduoti – pirmas žingsnis siekiant apsaugoti savo sveikatą.
Gaukite asmeninius įvertinimus naudodami PAI13
PAI yra sveikatos vertinimo sistema, kuri naudoja algoritmą, kad sudėtingą informaciją, pvz., širdies ritmą, aktyvumo trukmę ir kitus sveikatos duomenis, paverstų viena skaitine verte, unikalia kiekvienam vartotojui. PAI sveikatos vertinimo sistema palaiko daugumą treniruočių režimų, neatsižvelgiant į laiką ar vietą, ir, be to, kiekvienam vartotojui sukuria individualų sveikatos įvertinimą, kad pasiūlytų asmeninę vartotojo patirtį.
Supraskite savo poilsį naudodami miego kokybės stebėjimą14
Miego kokybė yra labai svarbi sveikatai, todėl Amazfit T-Rex Pro yra jūsų asmeninis miego asistentas. Laikrodis gali atpažinti įvairias miego būsenas, pvz., lengvo, gilaus ir REM miego stadijas, taip pat dienos snaudimą, ir stebi galimus kvėpavimo sutrikimus miego metu15.
Jūsų geriausias asmeninis asistentas
Amazfit T-Rex Pro praneša apie bet kokius gaunamus tekstinius pranešimus ar skambučius, suplanuotus pavojaus signalus ir įvykius, kad nepraleistumėte svarbios informacijos. Jis taip pat gali lengvai valdyti muzikos atkūrimą mobiliajame telefone per „Bluetooth“, kad galėtumėte mėgautis mėgstamais grojaraščiais kelyje.
Specifikacijos:

Matmenys: 47,7 X 47,7 X 13,5 mm
Svoris: 59,4g (su dirželiu)
Korpuso medžiaga: polikarbonatas
Dirželio medžiaga: Silikono guma
Dirželio ilgis: 122mm (ilgas), 78mm (trumpas)
Juostos plotis: 22 mm
Atsparumo vandeniui klasė: 10 ATM
Jutiklinis ekranas: grūdintas stiklas + danga nuo pirštų atspaudų
Ekranas: 1,3 colio HD AMOLED ekranas
Skiriamoji geba: 360 x 360
Alw



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.