FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
16 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

„Mi Motion-Activated Night Light 2“ – „Bluetooth“.
Išmanioji šviesa „trys viename“, skirta apšvietimui, judesio aptikimui ir šviesos aptikimui

Suaktyvinamas judesiu: didelio diapazono judesio aktyvinimas, šviesa įsijungia, kai tik įeinate į tamsesnę erdvę
360° sukimasis: magnetinė konstrukcija, skirta lanksčiam kampo reguliavimui
Mažas energijos suvartojimas: 17 mėnesių akumuliatoriaus veikimo laikas, kai naudojamas tik kaip jutiklis
Judesio aptikimas: žmogaus/gyvūno judėjimo aptikimas
Šviesos aptikimas: aplinkos apšvietimo sąlygų aptikimas
Išmanioji nuoroda: prisijunkite prie daugybės išmaniųjų įrenginių per „Bluetooth“ šliuzą

Išmanūs apšvietimo reguliavimai per programą Tinkinkite idealų naktinį apšvietimą
„Mi Motion-Activated Night Light 2“ („Bluetooth“) gali aptikti žmogaus judėjimą tamsoje. Kai aptinkama, lemputė įsijungia. Įrenginio atnaujinimai buvo atlikti atsižvelgiant į jus. Raskite tobulą apšvietimą savo aplinkai, ryškumą ir apšvietimo laiką galima reguliuoti programėlėje Mi Home/Xiaomi Home.
*Jei norite programoje atlikti nustatymus arba atnaujinti programinę-aparatinę įrangą, pirmiausia įjunkite „Bluetooth“ funkciją savo telefone, tada perkelkite savo kūną nakties šviesos indukcijos diapazone arba paspauskite „Bluetooth“ jungiklį į bet kurią pusę.*Nakties šviesos ryškumo bandymo ataskaita Nr.: WTF20F02004812N.
Nepriklausomos jutiklio funkcijos* Išnaudokite visas išmaniųjų nuorodų jungtis
Patogus ir įdomus „Mi Motion-Activated Night Light 2“ („Bluetooth“) gali būti naudojamas kaip judesio jutiklis* ir šviesos jutiklis*. Naudojant „Bluetooth“ šliuzą, įrenginį galima nustatyti taip, kad jis skirtingu laiku prisijungtų prie skirtingų įrenginių.
*Jutiklio funkcijos gali būti įjungtos tik prijungus per „Bluetooth“ šliuzą. Įsitikinkite, kad paskyroje yra įrenginių su „Bluetooth“ šliuzo palaikymu.*Šviesos jutiklis gali būti naudojamas aptikti dviejų tipų aplinkos apšvietimą: šviesų arba tamsų. Konkretūs duomenys nerodomi.*Programoje „Mi Home“ / „Xiaomi Home“ yra dešimt skirtingų ataskaitų sąlygų, kai įrenginys naudojamas kaip judesio ir šviesos jutiklis. Įskaitant: žmogaus kūno judesį, aplinkos apšvietimo būseną šviesus / tamsus, aplinkos apšvietimo būseną šviesus. /tamsus ir žmogaus judėjimas, žmogaus kūno nejudėjimas X minutes.
Kai grįšite namo iš darbo 19:00 val., naktinė šviesa verandoje aptinka tamsų aplinkos apšvietimą ir judėjimą bei automatiškai įjungia Mi Smart LED lubų šviesą ir Mi oro valytuvą.
Kai atsikeliate nuo vidurnakčio iki 7:00 nakties šviesa miegamajame aptinka judėjimą ir automatiškai įjungia Mi Smart LED lubų šviesą esant mažam ryškumui.
Magnetinio laikiklio dizainas, pasukamas 360°, kad apšvietimas būtų dar labiau prieinamas
Naktinė lemputė gali laisvai stovėti ant plokščių paviršių, tokių kaip naktiniai staleliai. Ant pagrindo esantis lipnus lipdukas* gali būti naudojamas tvirtinimui. Padidinkite spintų ir verandų ryškumą, kad apšvietimas būtų aiškus, neįjungdami elektros tinklo šviesos. Sumažinkite šviesumą laiptinėse ir miegamuosiuose, kad apšvietimas būtų švelnus, netrikdantis. Nuimkite naktinę lemputę nuo pagrindo, kad galėtumėte naudoti atskirai.
*Nenaudokite šio gaminio lipduko pakartotinai, nes galite pažeisti paviršius. Prieš pritvirtindami įsitikinkite, kad gaminys yra tinkamai padėtas.
Tik trys AA baterijos 365 dienų baterijos veikimo laikas esant mažiausiam šviesumo nustatymui*
180 dienų baterijos veikimo laikas, esant didžiausiam šviesumo nustatymui*. Naktinio apšvietimo funkciją taip pat galite išjungti naudodami Mi Home/Xiaomi Home programėlę. Ilgalaikis be vargo ir 17 mėnesių akumuliatoriaus veikimo laikas, kai naudojamas tik kaip jutiklis.*
*Akumuliatoriaus veikimo laikas, kai naudojama apšvietimo funkcija, apskaičiuojama atsižvelgiant į tai, kad šviesa įjungiama 15 kartų per dieną, kiekvieną kartą po 15 sekundžių. *AA baterijos į gaminio pakuotę neįeina. *Akumuliatoriaus veikimo laikas, kai įrenginys naudojamas tik kaip jutiklis ir nenaudojama apšvietimo funkcija, apskaičiuojamas remiantis 80 judesio ir 20 šviesos aptikimų per dieną, taip pat 24 x 6 = 144 reguliarios ataskaitos per dieną.* Aukščiau pateikti duomenys apskaičiuoti remiantis AA baterija, kurios vardinė talpa 1500 mAh.
Plati 120° aptikimo sritis Iki 6 m jutiklio atstumo
„Mi Motion-Activated Night Light 2“ („Bluetooth“) turi pritaikytą Frenelio objektyvą, galintį aptikti jautriausius žmogaus judesius. Įrenginys turi ypač platų 120° horizontalų jutiklio diapazoną, galintį aptikti judėjimą 6 m* atstumu prieš šviesą ir 2,5 m* atstumu iki šonų.
*Nakties šviesos jutiklio diapazono bandymo ataskaitos Nr.: WTF20F02004812N.
Jokio matomo mirgėjimo*, jokios žalingos mėlynos šviesos*Šviesos šaltinis yra moksliškai sukonfigūruotas siekiant pagerinti akių apsaugą
Su 2800K šilta, švelniai geltona šviesa* be matomo mirgėjimo ar žalingos mėlynos šviesos, todėl galite keltis naktį niekam netrukdydami.
* Nėra matomo mirgėjimo, nėra kenksmingos mėlynos šviesos, 2800K bandymo ataskaitos Nr.: WTF20F02004812N.
Montavimas
Norint tiksliai aptikti, rekomenduojama nukreipti šviesą žemyn, kai pagrindas sumontuotas daugiau nei 1,9 m virš grindų. Dėl tos pačios priežasties rekomenduojama šviesą nukreipti į viršų, kai pagrindas sumontuotas žemiau 0,5 m virš grindų. Skirtingiems montavimo aukščiams reikia reguliuoti kampą



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.