WELCOME SUMMER
-35%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Atraskite "Klausberg KB-7015", kvadrato formos 3.0L švilpimo virdulio, pagaminto iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, funkcionalumą ir ilgaamžiškumą. Sukurtas taip, kad atitiktų tiek estetiką, tiek našumą, šis virdulys yra idealus pasirinkimas virtuvėms, kurios vertina formą ir funkciją.

Sukurtas atsižvelgiant į suderinamumą, mūsų virdulys tinka visiems maisto gaminimo šaltiniams, todėl jis yra universalus virtuvės kompanionas. Nesvarbu, ar jūsų šilumos šaltinis yra dujos, elektrinis, indukcinis ar keraminis, "Klausberg" virdulys sukurtas taip, kad veiktų efektyviai.

Virdulys, turintis švilpimo funkciją, virimo metu skleidžia aiškų signalą, pridėdamas saugumo ir patogumo sluoksnį jūsų virimo patirčiai. Ši akustinė funkcija užtikrina, kad galėsite sutelkti dėmesį į kitas užduotis, kol vanduo įkaista.

Kvadrato forma yra ne tik estetiškai unikali, bet ir palengvina naudojimą. Jo dizainas skirtas suteikti tiek vizualinį patrauklumą, tiek praktiškumą, užtikrinant patogią liejimo patirtį kiekvieną kartą.

Idealiai tinka didmeninei prekybai, šis virdulys siūlo didelę 3.0 litrų talpą, puikiai tinkančią patiekti kelis puodelius mėgstamų gėrimų. Tai puikiai tinka mažmenininkams, norintiems savo klientams pasiūlyti kokybiškus virtuvės reikmenis.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.