WELCOME SUMMER
-35%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Apple iPhone 6s 64GB + naujas magneto greito įkrovimo laidas ir naujas adapteris, skirtas iPhone ir naujas maitinimo kištukas, taip pat naujas flip flop dangtelis.
"Apple iPhone 6s 64GB in Space Grey" įtikina savo 12 megapikselių kamera ir "Touch ID" pirštų atspaudų jutikliu.
Ką siūlo "iPhone 6s"?
Apple iPhone 6s 64GB siūlo 4.7 colio Retina HD ekraną su 3D Touch. Fotoaparatas turi "Focus Pixels" ir "True Tone Flash" ir leidžia fotografuoti tiesiogines nuotraukas: taip pat įrašomos 1,5 sekundės prieš ir po tikrojo vaizdo. Priekyje įrenginyje yra 5 megapikselių "FaceTime" HD kamera, kuri taip pat puikiai tinka asmenukėms. LTE iki 300 Mbit/s ir WLAN leidžia greitai naršyti internete. Dizainui būdinga nuolatinė "unibody" išvaizda.
Kodėl "iPhone 6s" vis dar verta
"IPhone 6s" yra devintos kartos "Apple" išmanusis telefonas ir pirmą kartą buvo prieinamas 2015 m. rugsėjo mėn. Nuo to laiko JAV gamintojas išleido daugybę kitų vėlesnių modelių. "Apple iPhone 6s" įsigyti vis dar verta: įrenginys pasižymi maža kaina ir vis dar palaiko visus naujus "iOS" naujinimus. Dėl to jūsų iPhone visada turi naujausią operacinę sistemą ir siūlo visas įprastas funkcijas. "6s" ypatingas tuo, kad yra jo dydis: tai kompaktiškiausias "iPhone" rinkoje.
Kam tinka 6-ieji?
"Apple iPhone 6s" yra tikra rekomendacija visiems "Apple" gerbėjams, norintiems nebrangaus įrenginio. Mokėkite mažiau už savo iPhone nepakenkdami kokybei ir funkcijoms. Pirštų atspaudų jutiklis, dvi apdovanojimus pelniusios kameros ir A9 lustas su 64 bitų darbalaukio architektūra daro "iPhone 6" visapusišku tvirtu išmaniuoju telefonu, skirtu kasdieniam naudojimui. Kitas pliusas yra patogus ir intuityvus valdymas, kuris palengvina net naujiems vartotojams.
Prietaisas yra A būklės / toks pat geras, kaip ir naujas, bet parduodamas kaip naudojamas be garantijos.
Visi prietaisai, veikiantys baterijas, yra 70-100% įkrauti
Įrenginys buvo išbandytas su "iTunes".
Be "Simlock" yra nemokama visiems tinklams.
Prekės parduodamos be jokių garantijų, be konversijos sumažinimo ar grąžinimo.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.