FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

čiužiniai MemoryFoam; Matmenys: Mažas: 200x90 cm, Vidutinis: 200x140 cm, Didelis: 220X180 cm

Todėl "MemoryFoam" čiužiniai yra labai patogūs, be kita ko, naudojant viskoelastinę putų formą. Medžiaga, sukurta kosminėms kelionėms, labai gerai reaguoja į kūno šilumą. Dėl šios putplasčio šerdies gali puikiai perimti jūsų kūno kontūrus, o tai užtikrina gerai subalansuotą ergonomišką palaikymą.

Dėl čiužinio ir kūno šilumos sąveikos užtikrinamas raumenų atsipalaidavimas ir kūno palaikymas. Čiužinio šerdis užtikrina, kad skausmingi slėgio taškai būtų sumažinti iki absoliutaus minimumo ir tinkamai palaikytų stuburą, skatintų kraujotaką ir limfos tekėjimą. Jo šerdis grįžo į pradinį kaip judesiai.

Šis produktas ypač rekomenduojamas esant skausmingam stuburui (nugarai), raumenų skausmui ir reumatizmui bei nemiga.

Tobulo kūno slėgis priimamas ir paskirstomas pagal jo anatominę formą čiužinio dėka ir reaguojant į kūno temperatūrą.

Todėl jis suteikia patogų miegą ir pabudimą ryte puikios būklės be skausmo.

Privalumai:

Antibakterinis
Atsparumas erkėms ir ilgaamžiškumas nepraranda formos sumažinti skausmingus spaudimo taškus Pagerina kraujotaką ir limfos tekėjimą užtikrina tinkamą nugaros palaikymą Atpalaiduokite raumenis Padėkite knarkimą, miego sutrikimus ir galvos skausmus plaunant

Jis specialiai sukurtas padėti atpalaiduoti raumenis. Jo forma geriausiai atitinka stuburo anatomiją, padėdama ją tiesia linija, palaikydama kūną miego metu. Pasiūlykite patogų miegą naktį ir garantuotas gaivus pabudimas. Jis gaminamas be CFC dujų, kurios yra kenksmingos sveikatai. Gaminamos viskoelastinės vandens pagrindu pagamintos poliuretano putos. Šis produktas yra higieniškas ir antialergiškas. Dangtelis yra plaunamas. Inaktyvuojančias putas (viskoelastines) sukūrė NASA, kad atlaikytų didelių astronautų spaudimą kilimo ir tūpimo metu, daugiausia siekiant apsaugoti kaklą, pečius ir stuburą. Ši unikali medžiaga, kuri jau daugelį metų buvo labai sėkmingai naudojama tokiems tikslams medicinoje, dabar taip pat pradedama tarnauti vartotojų rinkai.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.